Skidresa coming up!

Ja, egentligen så är det ju sol & badsemester som kommer först på agendan här för oss men när man åker med hela familjen så är det skönt att planera lite i tid.

Godmorgon lördag!

I påsk åker vi nämligen till Järvsö på en skidresa med barnens farfar och fru ( som ju är värsta skidproffset) så vi har vi redan nu börjat titta över allas skidkläder. Tack förresten för all hjälp med att hitta ”vårt”skidställe också. Vi tyckte att Järvsö blev bäst den här gången nu när barnen är små och vi inte ville inte köra allt för långt!

Jag har precis hittat detta supersnygga svenska skidmärke 8848 Altitude och är redan innan semestern helt såld på deras snygga plagg, vill ha allt till både mig och barnen. Allt känns otroligt genomarbetat och lyxigt och samtidigt så har dom bra priser. Funktionskläder kan annars kan bli ganska dyrt. Till mig så valde jag en jacka som sitter figurnära, Leah som har en lite sned knäppning, så fin!

Var uppe en sväng på vinden för att se vad vi hade hemma och hittade bla mina snygga skidglasögon och Moonboots men annars så måste garderoben uppdateras. Nya hjälmar och mössor måste också införskaffas och kanske lite nya vantar och sockar sen är vi good to go! Längtar.

Älskar dom snygga detaljerna på dom här Tumblr byxorna bältet känns tungt och lyxigt och materialet känns tjockt men ändå formbart efter kroppen. Fleecetröjan i grått känns varm och så gillar jag den figurnära modellen.

Snygga detaljer på precis allt, dragkedjor, benen, trendigare skärningar med materialmix på jackan gör att det känns lite extra kul att hoppa i en kall skiddag.

I år följer inte Nicoletta med, hon ska med sin pappa på semester så det blev bara lite nya inköp till småtjejerna. Gillar att man kan matcha med sina barn, mina tjejer gillar ofta samma som jag har och 8848s skidkläder har liknande modeller till mina små. Bianca som är 5 år får ett par vita skidbyxor, blå fleece och en svart jacka.

 Leonie som ju är snart 3 år får en hel overall i rosa som hon kommer att vara varm och gosig i. Gillar att ha henne i overall där man med säkerhet inte får in kalla snö, gissar att hon kommer att trilla en del och då är det bra. Såg också att den, vilket även de andra plaggen är, är utformade för att röra sig i vilket känns som A och O när man ska åka skidor!

Hoppas nu på en härlig resa i påsk med massor av snö. Synd att snön försvann från Stockholm..har ni snö??

Ha en fin lördag alla!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Snygga kläder och kul med skidresa i påsk! Gillar barnens kläder i blått och rosa extra mycket:) Vi har massor med snö i Medelpad/Ångermanland. Och det kommer mer enligt prognosen redan inatt…på gott och ont;) Ha en fin helg! /Din klänning var helt fantastisk på Elle-galan!

 2. Charlotta

  Hej!
  Snygga kläder 😊 vilken strl har du i skidbyxorna?

 3. Har letat efter snygga skidkläder till mig själv o barnen! Tack för tips! Vill passa på fråga vilken färg det är på er fina Tati spegel från Asplund? Storm grey eller char grey! Fullkomligt älskar allt med ert nya fina hus!!

  1. Valerie Aflalo

   Tack snälla! Tror det är Storm grey men dom vet säkert i butiken om du visar bild☺️

 4. Åh vad roligt med skidåkning! Vi har bokat till Branäs v.10, första gången för barnen och det ska bli såååå kul och spännande att se hur de löser det 😉 De är 6 och 8 då, så det är verkligen dags att få prova skidor nu, själv åkte jag varje år som liten från att jag var 3.

  Snygga bralls, de ska jag spana in för jag vill ha ett par nya 🙂

 5. Välkomna till Järvsö! Här finns det snö som kommer räcka till midsommar 😁

 6. Visst vet du väl att det inte är tillåtet att göra reklam utan att märka inlägget?

  1. Valerie Aflalo

   Om du syftar på detta inlägget så står det högst upp, innan första bilden:)