Fredag and i love it!!

Tjohooo, så var det fredag!!

Har ni fått någon fredags feeling ännu??

Den här veckan alltså, jag visste att den skulle gå i ett men nu känner jag mig precis sådär som man kan göra en fredag i slutet av januari. Lite ont i halsen, trött i huvudet men samtidigt så glad att snart få stänga mer här, ta helg och fokusera på nästa vecka som ju består av en drömresa tillsammans med maken. Ja, ni fattar peppen. Bara han och jag med oceaner av tid och att  äntligen få den där tiden tillsammans där vi hinner avsluta meningar och se varandra i ögonen. Ahhh. Finns det livet??

I dag var jag var inne i stan halva dagen för ett viktigt möte med vår ledningsgrupp, vi utvecklar och utvidgar företaget nu, nya personer anställs, nya produkter ska utvecklas så det kräver ordentlig struktur och ordning från vår sida.

Efter det körde jag hem för att fota ett samarbete som egentligen skulle varit klart igår. Livet alltså;) Det är inte lika lätt att få till alla bilder under vinterhalvåret när det blir mörkt så snabbt så jag brukar fota på fredagar.

Lika mycket som jag älskar mina två jobb så krävs det massor av planering. Vissa dagar måste jag vara på mitt kontor för att jobba framåt, samtidigt som jag måste få till till att ta bilder och skriva texter. Nu ska jag på semester och mina bästa idéer brukar komma till mig när jag är ledig och helt avslappnad. Kreativitet går inte att tvinga fram, det kommer när man minst anar det.

Tack alla ni som läser här, jag bryr mig om er alla och skulle aldrig orka med det här tempot om det inte vore för alla era fina peppande utrop. Tack för att ni är bäst helt enkelt!!

Önskar dig en fin helg nu!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Önskar det samma o ha en fantastisk resa🥂☀️ Glöm inte andas.
  O tack för din blogg o livet du delar med dig av🙏🏻

 2. Tack för en bra blog. Hoppas ni får en underbar resa💕

 3. Hej
  Visst de är underbart när det är fredag,,,och väckarklockan väcker mej på fredagsmorgnar jag flyger upp där börjar fredagskänslan hihi
  Vilken mysig resa ni kommer ha, njut och må gott
  Kram

 4. Vackra vackra du💗💕🌟
  Önskar er en underbar resa✨
  Mexico är ett drömresemål för mig.Det ser helt fantastiskt fint ut där.
  Kram Sofia

 5. Glömde fråga.Var har du köpt tröjan du har på dig här?☺️💕

 6. Christina

  Tack för en bra blogg, gillar att se bilder från hemmet, inredning är skoj. Ha det fint i Tulum. var där i januari i fjol, härligt, och njut av den goda maten i Mexico, bara den är värd att åka dit för:)