MEXICO!

God kväll vänner!

Verkligen full fart de senaste dagarna med möten, fotografering, tygmässa och ännu flera möten. Men jag gillar när det händer grejer! Har flera spännande grejer i pipen här nu som jag lovar att återkomma till lite längre fram.

Visst är det så att när man vet att man snart ska vara ledig så kan man verkligen kämpa på lite extra? För nu är det inte länge kvar, nästa vecka bär det av till Mexico! Tredje året på rad, tycker verkligen att det är så fantastiskt där och rekommenderar alla att åka till Tulum någon gång.

I love Tulum so matcha- indeed!

Längtar så mycket nu!!

Ha nu en fortsatt fin kväll

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Låter ju helt underbart!! Hoppas innerligt att jag också får åka dit någon gång 🙂