Hela dagen i studion

Hej på er,

Hoppas allt fint, här hade vi en riktigt tidig dag men jag var så peppad och glad när jag körde äldsta dottern till skolan. Älskar dessa dagar när jag känner att vi gör alla rätt!

Idag kör vi fotografering i studion hela dagen. Vi har bokat en fantastisk tjej från Mikas, Alicia, som jag tycker har så härlig utstrålning. Jag är verkligen för att modellerna ska kännas positiva och härliga, vet att man ofta i modeindustrin främjar det mer ”androgyna” och det lite svåra och det ju det som oftast också får mest utrymme. Men, det är ju inte riktigt vad alla dom som köper mina kläder vill ha. I slutändan är det ju ändå ”ni” som bestämmer vad ni vill ha och inte jag eller någon svår modeskapare. Ja, ni fattar vad jag menar. Just nu är jag väldigt inne på att göra plagg som ni ska älska länge och bli favoriter för alltid som kanske även era barn kommer gilla någon gång. Man kan göra plagg som är roliga men som lever länge, det är min filosofi i alla fall!

Tänker ni på sådant kära läsare?

Fotade bara av fotografens skärm om du undrar varför bilderna är lite suddiga;) Tyckte att hon var fin ändå:)

Kram på er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Vart kommer dina fina örhängen ifrån?

    1. Valerie Aflalo

      Älskar dom! Från Blue Billie✨

  2. Ok tack!Är det lilla eller stora månen?:)

  3. Så fina bilder och gillar verkligen ditt resonemang! Tänkte höra om inte du kan tipsa om dina favoritbloggar? Jag älskar din blandning av mode, inredning, familj och livsstil och hade gärna upptäckt flera liknande. Kram Elin