Fashionweek i Stockholm

  Foto: Anna Florén

Hej på er,

Har lite svårt att hålla mig helt borta från Fashionweek för det är ju alltid spännande att se vad som visas, så jag var förbi Naims Josefis visning tidigare i dag.

Den här säsongen har vi på Valerie valt att inte visa under Fashionweek här i Stockholm. Jag vill göra något annat lite längre fram som än så läge är lite hemligt;). Jag älskar visningar också men har tänkt på en sak som jag vill göra som känns ännu mer personlig..ni kanske kan gissa vad det är?? Nu känner jag hur som helst att det snart är dax. Jag är så peppad. Modevärlden står inför en stor förändring och jag tror att alla vi som jobbar i den måste tänka över vad och hur vi ska göra allt. Allt är så otroligt annorlunda nu än för 10 år sen när jag startade. Man handlar kläder på ett annat sätt nu och jag måste rätta mig efter vad som funkar.

Under hela min karriär har jag valt att följa mitt hjärta och intuition, de få gånger jag inte gjort det har jag märkt att något varit fel på en gång och förändrat. Man ska lyssna till den där inre rösten, den säger en mer än du tror.

Just nu nattar Johan kidsen, hoppas det går snabbare i kväll. I går tog det flera timmar och tillslut tog jag upp Leonie i soffan hos mig. Kaos. Håll tummarna nu! 🙂

Ha en mysig kväll nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Du är såå himla fin<3

 2. Vad snäll du är… tack! <3

 3. Åsa Schölander

  Spännande✨

  Lycka till🤗

 4. Wow vilken fin tröja! Är den från dig? <3

  1. Valerie Aflalo

   Ja, den är från mig men från förra året:)

 5. Tycker det är så fint att du reflekterar över på sättet du gör över modebranschen. Jag är inom inredning & det är lika där, att det förändras. Jag tycker det är så bra att slit & släng, nytt, nytt inte gäller som förr.
  Har just läst alla dina inlägg från Tulum, vilken dröm.
  Ha en fin dag!