That ”serie”- time of the year…

Hej hej tjejer!

Lite mysigt med all snö tycker jag, vad tycker ni? Och igår var det ju en helt fantastisk dag med sol här i Stockholm med pulka åkning och bullfika, precis som det ska vara på vintern.

Visst blir det lite besvärligare att ta sig till jobbet och så men ändå härligt när det blir lite ljusare ute.

När vi har nattat barnen på kvällarna tycker jag och Johan att det är så mysigt att kunna koppla av med lite Netflix. Så skönt nu när vi är inflyttade och inte behöver lägga varje kväll på att planera bygget.

Så, här ska nå få några av mina favoriter som gör våra kvällar just nu!

The OA

Huvudpersonen har varit försvunnen i 7 år och kommer plötsligt tillbaka, men är inte längre blind som hon varit sen födseln. Mycket mystisk och spännande dramaserie! Säsong 2 ska komma senare i år, längtar!! Finns på Nerflix!

Suits

Drama och spänning på ett advokat kontor i New York. Ett nytt ”case” per avsnitt och samtidigt så får man följa intrigier och relationer på kontoret. Meghan Markle är med, ni vet, prins Harrys fästmö. Finns på HBO.

The 100

Lite sån post apocalyptic serie. Jorden har inte varit bebolig på många år och människan bor numera på ett rymdskepp. Men i första avsnittet skickas 100 ungdomar ned till jorden, där det såklart händer en massa spännande saker.  Om du vill se den, ge lite tid, var inte så imponerad av första avsnittet men blir sen mycket bättre.

Stranger things

Alla måste se denna serie. SÅ BRA! Den var ju till och med inspirationskällan till vår höst/vinter kollektion 2017.  Känns helt ny i sin genre,  lite twin peaks men så mycket bättre. Vill inte avslöja någon handling, bara se den om du inte har gjort det. Finns 2 säsonger.

Californication

Riktigt bra serie där man får följa den manschauvinistiska karraktären som bor i Los Angeles. Gillar speciellt pga att den utspelar sig i min favoritstad LA och Venice Beach.

The sinner

Jessica Biel i huvudrollen. Har precis börjat kolla på denna serie, so far, so good.

Märks det att jag gillar mystik? Hihi!

Kanske ni har några tips till mig?

Mys på där hemma! KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer

 1. BLACK MIRROR! Fristående långa avsnitt.. (så typ som korta filmer) också på Netflix!

 2. Hej,
  Prison break är sååå bra och spännande. Men den har du säkert sett….
  Grand hotel är en söt spansk serie som utspelar sig på tidigt 1900 tal. Fin miljö, vackra kläder, romantik, intriger mm.
  En annan spansk serie Velvet – Om ett modehus i Madrid som utspelar sig på 1930-60 talet. Sååå romantisk, sorglig och rolig. Men ganska lång, 4 säsonger. Har precis sett klart den, känns så tomt.

  /Annette

 3. Åh vi har nyss sett klart Stranger Things och den är verkligen SÅ bra.Blev helt fast så den serien såg vi klart snabbt.
  Om du inte har sett Prison Break eller Sons of Anarchy kan jag verkligen rekommendera dem👍🏼
  Kram💕💕💕

 4. Angelica

  Bästa serien någonsin är Outlander, måste ses 😘

 5. Jättebra tips. Tyvärr visas inte The Sinner på Svenska Netflix… har precis pratat med dem😏

 6. Åh ni måste bara se Outlander den har verkligen allt historia, kärlek, passion, äventyr och vackra vyer. Den var lite trög de första avsnitten men sen kan man bara inte sluta titta. Kände på riktigt saknad när vi väl tittat på sista avsnittet, finns två säsonger på Netflix men har hört att det ska finnas en till på Viaplay som inte släppts vidare än – l ä n g t a r!!
  Kram Malin

  1. Outlander säsong 3 finns på Viaplay – har precis sett den!

 7. Big Little Lies – HBO. Otroligt snygg serie utspelar sig i Kalifornien, med bl a Nicole Kidman, Alexander Skarsgård och Reese Witherspoon. 👌🏼👌🏼👌🏼

 8. The Americans- man måste ge den lite tid men den är som The 100 och blir bra efter något avsnitt. Ozark är också ganska spännande! (båda finns på netflix). Annars kan jag bara instämma om Outlander!

 9. Flickorna i växeln – superbra romantisk spansk serie på Netflix.

 10. Outlander! Längtar till säsong 3 ❤️

 11. The Fall, Mindhunter, Manhunt: Unabomber. Och så Frankie and Grace med Jane Fonda o Lilly Tomlin (faktiskt väldigt rolig!)

 12. AnnaCarin

  Godless måste ses!