Resan till Mallis

  Så ljuvligt i Soller, som var vårt första stopp på tjejresan.

 Hela gänget, Petra, Susanne, Sanna, Sofi och Sabina

  Så mycket härlig träning ute i naturen på ett sätt som man önskar att man alltis kunde träna.

 Och avslappnade kvällar med god middag och vänner!

  Vi bodde på ett hotell som jag alltid drömt om att bo på, Hotell San Francesc, som var lika ljuvligt som jag drömt om.

 

 Meditation, avlappning och yoga.. Tyckte så mycket om detta setet med tights och topp!

Hej på er,

Minns ni detta?

Nu ska jag berätta lite mer om vad det var jag gjorde på Mallorca tidigt i höstas. Att komma iväg en sväng tidig höst när det fotfarander varmt i europa är bara det bästa jag gjort! Måste bli en tradition om det går:)

Mot slutet av oktober så var jag iväg på en fantastisk träningsresa med Ellos och Sofi Fahrman för att producera en tidning men också för att njuta av en härlig resa med fokus på träning och mat. Så himla mysigt att komma iväg och bara fokusera på sig själv och träning. Som tre barns mamma så hör det ju verkligen inte till vanligheterna att bara få rå om sig själv. Vi bodde på mysiga hotell, tränade och åt underbar mat. Jag fick också chansen att prova alla fina träningsplagg som Ellos har och jag fastnade speciellt för deras fina yoga plagg som formade kroppen på ett helt fantastiskt sätt.

Jag har ju tränat yoga förut i mitt liv men i och med alla barn så har jag haft svårt att hitta tiden och lugnet. Kroppen har inte varit riktigt redo…Nu när det äntligen börjar bli små luckor i tillvaron igen så kör jag hemma, vilket passar mig så bra. Älskar att glida i detta set och köra ett pass!

Tränar ni yoga?

Är ni sugna på att se hela kampanjen och tidningen som vi gjorde så spana gärna in det här! Tyckte själv att det blev så fint:)

Kram V

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Vilken drömklänning o så oootroligt fin du var igår💕
    Måste ju nästan gifta om mig då tanken är att den kommer i vitt 😉
    Ha en fin helg🌟