Godmorgon fredag & Ellegalan prepp

Godmorgon fredag!

Hoppas allt fint idag! Gissa om man blev glad av att vakna till lite sol, så skönt.

I dag är det en sån där väääldigt glammig dag. Tycker att det är så kul men livets alla ytterligheter, gala en dag och nästa dag sliter man på kontoret. Men det är just det jag älskar!

Förmiddagen tillbringar jag hemma och jobbar och vid lunch åker jag in till Grand Hotell för att bli sminkad i Isadora sviten. Isadora har en svit där några av gästerna får gå och bli sminkade och stylade. Känner mig så lyckligt lottad att jag får vara där! Efter det åker jag vidare för att fixa mitt hår hos Antonio Axu som är min frisör, vi är ett litet gäng tjejer som alltid går dit så det ska bli kul!

Och sen, ja, ni ser på bilden ovan så ska jag hoppa i mina drömmars klänning och jag är så otroligt glad för just den här klänningen som vi sytt upp bara för Elle-galan. Det är 7 meters tyll med hand broderade blommor och sidenfoder. Vår couture sömmerska Åsa ( hon syr även våra brudklänningar) har jobbat med mig i 3 dagar för att få den klar och jag har nog aldrig varit mer nöjd med en klänning vi gjort. Ja, förutom min brudklänning då. Tanken är att vi ska erbjuda just den här klänningen fast i vitt till alla våra brudar, härligt ellerhur!!

Missa inte att hänga med mig på Insastorys för dagens allt fix. Mycket glam och härligheter utlovas där.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Alltså wooow! Ser helt magisk ut! <3

  2. Så vacker!