För livets alla små stunder

 – I samarbete med HP Instant ink –

Godeftermiddag,

Ni som känner mig vet säkert att jag ju är en stor livsnjutare och i allra största mån försöker fånga varje stund.

Min dator är nästan alltid full av alla bilder och jag tycker på riktigt att det är svårt att radera en enda bild. Jag har alltid kameran med mig och älskar att föreviga stunder som får mig att må bra.

I höstas så gjorde jag ett samarbete med HP Instant ink där jag verkligen fick upp ögonen för att även skriva ut mina bilder. Tidigare har jag bara skrivit ut till födelsedagar och jul men nu blir det flera gånger i veckan. Här på jobbet har jag nu börjat med en liten fotovägg med allt och alla som gör mig glad och ger inspiration!

Blev ju även en hel det extra bilder under julen, det är ju enligt mig den absolut bästa presenten man kan ge till mor och farföräldrar så nu är bläcket också slut.

Jag har precis signat upp mig för att testa HP Instant ink, en tjänst där min skrivare själv känner av när bläcket håller på att ta slut och då först skickar en ny till mig. Jag bara älskar dessa tjänster där man inte ens behöver fundera själv, som förenklar vardagen och alltfungerar. Bäst är nog att man själv slipper tänka på att köpa nytt bläck!

Precis så som man vill att det ska vara med teknik, det ska bara fungera!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *