Y. O .G .A

Godförmiddag i blåsten!

Blåser det hos dig med?

Höll på att blåsa av vägen med bilen till jobbet idag!! Har sovit så dåligt i natt, det har flugit runt soptunnor och annat spännande i vår trädgård hela natten. Det låter så mycket när man bor i hus också, alla nya ljud från skorsten och fönster som man måste vänja sig vid. Hoppas det kommer lite snö nu också, är så sugen på lite härlig pulkaåkning med barnen i helgen:)

Hur går det med träningen vänner? Får ni till det?

Vet att det är fler än jag som har svårt att få tiden att räcka till och att prioritera just träningen. Nytt år nu och ny start och jag är verkligen peppad på en ännu mer hälsosam livsstil med (ännu) mera grönsaker men framförallt så känns det superviktigt att komma igång och träna. Inte för höga krav nu, men man mår ju bara så mycket bättre när man väl är igång.

Blev tipsad om den här härliga tjejen, Adriene, som har en youtube kanal som heter just ”Yoga with Adriene”.  Nu när vi är på plats i huset känns detta så mycket enklare att få till. Bara att rulla ut en matta framför TV:n och köra igång. Adriene har massa olika videos, ”30 days yoga”, ”yoga for backpain”, ”yoga for weightloss” osv.  Inga konstigheter, bara att testa att komma igång. Jag gillar lite mer intensiv yoga som ashtanga, så finns även guidade videos a la detta. Sen så kostar det ingenting! Bara att trycka på play.

Så- no excuses tjejer!! Kom igen och testa lite 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. ”Yoga with Adriene” brukar jag köra hemma. Superbra och lagom långa pass. 🙂

 2. En anna grej som jag tänkte på gällande appen ni utvecklar. För barn lite större än 4 skulle man kunna ha typ hitta…. som man ska peka på fast på engelska. Bra nivå att börja med då man är ca 5 år (som mina barn är). Något jag tänkte på skulle behövas senast idag. 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Precis! Jag glömde faktiskt skriva det. Det är något med I-tunes just nu som gör att det är klurigt.. min man är lite mer tekniskt insatt. Men bra, vi tänker likadant:) Har ni testat den ännu?

   1. Nä har inte testat då det nog är för lätt. Minsta barnet är sex till sommaren och kan redan både läsa och skriva.

   2. Valerie Aflalo

    Åh jag fattar:)

 3. Åh, älskar yoga. Måste komma igång lite mer bara, blir rätt långa pauser mellan passen just vintertid, varför vet jag inte.. kör bara hemmavid, på mitt egna lilla sätt. Ibland letar jag lite ny inspiration men annars kör jag på de positioner jag gillar och hjälper mig med min onda nacke och hals framförallt. Ofta kör jag ett litet pass efter jag varit ute med hunden i skogen ca en timma. Superhärlig motion och så stressfri. Boka in mig på gymmet hittar jag aldrig tid för med småbarn, hund och jobb, blir bara stressigt att försöka jaga tid till det. Jag cyklar också till jobbet varje dag, året runt. Visserligen bara 10 min var väg men ändå 🙂

  Ska kolla in Adrienes videos, blev nyfiken så tack för tips!