En ordentlig titt in i mitt badrum!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer

 1. Vilken fin bastu (och fantastiskt badrum)!! Är den i asp? Är det trä även på väggar? Tacksam om du även har möjlighet att berätta vart ni köpte bastuinredningen.

 2. Hej Valerie,
  Jättefint badrum!
  Tänkte på när Du nämner om att vattenpipen/vattenutkastet vid tvättstället hamnat fel. Om jag får ge Dig en input, kan det inte vara bra att ha lite ner utrymme åt vä i Ert fall, när man ska tex tvätta ansiktet och vattenutkastet inte är i vägen? Nu ser jag inte riktigt hur mycket djup Ni har kvar mellan kanten mot Dig på tvättstället och hur långt vattenutkastet är över tvättstället.
  När jag ritade och planerade mitt badrum var valet av blandare och tvättställskommod och dess utformning och mått något jag verkligen ville få till bra så att man kan böja sig fram och tvätta ansiktet bra samt lätt och inte behöva ha blandaren i vägen.
  Bara en tanke från mig.
  Sedan en annan fundering, har Ni haft möjligheten att göra ett separat rum för toalett på nedre plan, om det är ngt Du vill dela.
  Tack för visningen 😊.
  Kramar från Ninni.

  1. Hej igen,
   Kom på en sak till som man behöver ta i beaktning vid val av blandare. Det är var hamnar själva vattenstrålen i handfatet, i en del tvättställ kan det vara viktigt att tänka på, i och med att det kan stänka upp vatten. Beroende på tvättställetsdjup och hur starkt flöde av vatten man använder och det är i blandaren.
   Vänliga kramar från Ninni.

 3. Tack för visningen! Jättefint!!

 4. Oj oj oj vad fint!!!

 5. Alltså wow!
  Så fint!
  Om du orkar vore det kul med detaljer kring tex kommod . Ser så snygg ut! Vilken färg? För tror det är Ballingslöv..?
  Tack för all inspiration!

 6. Superfint verkligen!!!
  Ser mycket fram emot kommande videos också! 🙂

 7. Jennifer

  Superhärligt! Var är den fina spegeln ifrån?

 8. Gunnhild

  Hei! Så utrolig fint baderom! Jeg fikk ikke riktig med meg hva du sa om kompositten benken og veggen bak badekaret. Hva heter den? Så fin, ser jo nesten ut som marmor!
  Mvh gunnhild

 9. heiii!
  hvor er gardinene handlet?

  1. Valerie Aflalo

   Dom är från Himla:)