Brudskor på rea!

-INLÄGGET INNEHÅLLER KÖPLÄNKAR-

Hej kära ni!

Så var det lördag och jag vet att många av er funderar på bröllop:) kanske ska du gifta dig eller så känner du någon som ska och då är det fest på g.

Ni har väl inte missat att man verkligen kan göra riktigt fina klipp på reorna nu. Jag tycker det är kul att kika runt lite när jag har stund över;) Så blir inte så jättemycket spaning med andra ord hihi.

Men här har jag hittat fram massa fina brudskor från rean, alla möjliga prislappar. Jag tycker att det är bra att hitta skorna man vill ha rätt så tidigt i processen, då är det lättare att ta fram längd på klänningen. Nu beror det ju helt på tema på bröllopet, men här kommer lite fina förslag..

METALLICS

Seriöst höga klackar från Oscar Tiye, med en kul detalj där bak.. //     Guld-silvriga sandaletter från Jimmy Choo, helt perfekta enligt mig!   // Slip-in sandaletter i silver  från  Loeffler Randall //  Bra pris på dessa guldiga skönheter från Michael Kors. Skönt med den remmen runt ankeln också.

BUDGETFAVORITER

Guldglitter pumps med bred och stabil klack //  Sandaletter i ljusguld satin // Off white pumps i satin med applikationer

Alla tre från ASOS.

FINT MED FÄRG

Kan ju också vara så kul att spica upp med lite färg, eller att senare byta om till ett par lägre och mer bekväma färgglada rackare!

Rosa satin pumps med roliga pärlor från Charlotte Olympia // Lite lägre slip-ins i rosa med fin rosett frampå, också från Charlotte Olympia!

LJUVLIGA LJUSROSA

Superfin modell från Valentino med  rosett där bak   //  Ett till par skyhöga sandaletter, men fina! Från Giuseppe Zanotti

Vill även tipsa om att se till att ha ett par SKÖNA skor att byta om till på den stora dagen. En vill ju kunna dansa natten lång utan att ha ont i fötterna, eller hur?

Så kul att det var så många som gillade vårt senaste samarbete med Heelow. De sålde slut så snabbt så vi har ombeställt och kommer fler igen i februari. Väldigt många som har köpt just till sitt bröllop. Om ni vill veta när de kommer in igen så finns en väntelista här.

Ha en härlig dag nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *