Det där med att driva eget..

Godmorgon fredag!

Hoppas att allt är på topp idag! Här är allt fint, det är fredag och vi har en födelsedag här i familjen. Min älskade man Johan fyller år och det ska såklart firas. I morse blev det paketöppning och sång och om en liten stund så blir det lyxlunch på tu man hand. I kväll firar vi med barnen med Lobster rolls, ( blev ”hooked” på nyår), bubbel och tårta! Ska bli så mysigt!

Det var några av er som skrev till mig att ni gärna läste mer om hur det ser ut i mitt jobb i det dagliga och lite om hur det är att driva bolag. Jag håller med, ibland är jag lite dålig på att prata om just det och kanske beror det på att det alltid är så mycket att göra att det försvinner lite här. Men jag ska absolut bli bättre på det och jag vill ju också att ni ska få insikt om vad som händer på jobbet.

I går var jag tex fotograf hela dagen, vi fotade brud och jag höll i kameran:) Så kul! Att driva bolag handlar ofta om att göra många saker själv och att kunna göra många saker. Mycket har jag ju mina anställda till men ibland så får man vara lite effektiv om man vill att det ska hända saker snabbt!

Nu behövde vi få upp bilderna snabbt så då var det bara att köra.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *