Så sköter jag mitt hår!

 

Hej där vänner,

Vaknade ganska pigg i morse trots allt efter några stökiga nätter. Barnen har under jullovet kommit in i lite andra rutiner där dom är uppe sent och sover länge, gärna i vår säng också. Skönt när man är ledig men nu när allt är tillbaka till det normala så blir det stökigt när alla vandrar runt på natten! Haha.

Nu när klockan börjar närma sig 16 så känner jag av det i kroppen och dessutom så är jag så sjukt sötsugen…gahh. Inte lätt att ta bort sockret alltså! Fler än jag här som verkligen försöker dra ner på det? Har köpt lite torkad mango och cashewnötter, försöker vara nyttig…

I dag har vi fotat brud till vår webshop med min vän Anja som ju är den finaste brud man kan tänka sig. I oktober gifte hon sig i en av mina klänningar. Spana in henne här! Så fin tjej!

I går var jag ju hos min frisör Antonio som ju är den bästa man kan tänka sig! Kan inte minnas en enda gång när jag inte blivit nöjd hos honom faktiskt och han har världens fingertoppkänsla och jättebra egna produkter som han precis släppt. Finns på Åhlens om ni har vägarna förbi:) I går blev det alltså lite nya blonda slingor som känns fräscht både inför den stundande resan ( har ni gissat vart vi ska ännu? jag är så pepp ska ni veta..) och så är det ju Elle-galan nästa vecka:)

 Jag får ofta mycket frågor kring mitt hår och hur jag tar hand om det för att det ska må bra. Så jag tänkte försöka ge er några av mina handfasta tips för ett lyckat hår/ frisyr.

-Jag tvättar håret ca 2-3 gånger i veckan och använder däremellan torrshampo och hårolja. Att inte tvätta håret så ofta gör att kvaliteten blir bättre!

-Just nu så äter jag vitaminer för att håret ska bli bättre och jag har även valt att plocka bort så mycket socker jag bara kan. Att äta mycket vegetariskt och raw food hjälper också! Sen är jag inte nitisk med det, jag älskar att äta gott och lyxa till det också men har lagt in en sk ”nyttigväxel” sen ett par veckor tillbaka. Hårvitaminer finns på alla hälsokostbutiker bla på Happy food Store som nu öppnar på Sveavägen!

-Jag använder inpackning varje gång jag tvättar håret, Kerastase eller Antonio Axus är de bästa tycker jag! Nu när jag är blond använder jag även silvershampo för att hålla tonen bort den gula tonen som lätt kan ta över annars.

Här på bilderna har jag fått håret utfönat hos frisören men annars så kör jag ju oftast mina lockar som passar perfekt när man som jag har lite självfall.

Många som skriver och frågar om kläderna och jag glömde faktiskt skriva ut! Men här kommer all info:)

Fuskpäls- Valerie( från 2015)// Jeans- Anine Bing// Stövlar- Rizzo // Väska-Celine //

Have a good one!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer

 1. Cathrine

  Alltid då fresh på håret! Frisøren min sa forresten at silvershampoo sliter ekstremt på håret😒

 2. Hej
  Vad snygg du blev i håret, du passar i ut fönat hår också Jag sitter med inpackning varje söndag. Tvättar håret 1-2 ggr beror på om jag ska göra något speciellt, annars håller de med en gång.
  Coola byxor och stövlar är dom nya? Jag menar finns de nu i butik här i Stockholm?
  Kram

  1. Valerie Aflalo

   Tack tack! Nu ligger all info på bloggen:)

 3. Cathrine

  For en nydelig farve har du tips til hvordan få slik farve på stripene jeg får alltid mere gule enda jeg sier jeg vil ikke ha noe gult.😞 Sier du feks du vil ha helt lyse eller kalde striper?

  1. Valerie Aflalo

   Hej, jag förstår:) det är lätt att det blir gult och jag tror att man kan säga till sin frisör om man vill ha det kallt eller varmt. Stor lycka till🌸

 4. Wow vilket hår! Du passar superbra i den nya frisyren. Jag har precis som du självlockigt hår och undrar hur du gör med luggen. Jag är så sugen på en liknande lugg som du har men är rädd för att den bara blir kaos de dagar jag inte orkar styla den…

 5. Anna Vintermist

  Så snygg!! Var är din underbara jacka och jeans ifrån? 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Tack tack! Nu ligger all info på bloggen:)

 6. Så snygg du är! Tack för en bra blogg!!

 7. Du är så himla vacker,alltid💕🌟
  Stövlarna är så fina.Hittade ett par liknande på Rizzos hemsida men på dem står att klacken är 8,5cm.Kan det vara samma?Och så tänkte jag höra om du tycker att dem är sköna att gå i?
  Kram Sofia

 8. Ida Edström

  Å jag köpte hans produkter m oj vad dumma förpackningar han har, känns inte riktigt klara, gick också hos Antonio m då var det enda han pratade om var att han fått Carolina Gynning som kund…ja så då sökte jag mig vidare till elin johansson, grymmaste frisören i stan.
  Tack för din fina blogg valerie, tittar in flera ggr i veckan.
  //Ida

 9. Härligt inlägg! Du inspirerar verkligen. Vilka vitaminer är dina favoriter? Mvh Benke