Tillbaka till verkligheten

 Heeej underbara du!!

Är du precis som jag tillbaka på jobbet idag? Här blir det en mjukstart med ett par timmar inne på kontoret innan jag åker hem till min stora tjej som är hemma själv. I morgon är alla lediga och på onsdag så är vi åter tillbaka till verkligheten. Vi har haft det superskönt under jul och nyår och så skönt att bara vara hemma i huset och fixa lite. Som alltid så hade man kunnat ha fler lediga dagar men var sak får ha sin tid, vi blir ju klara förr eller senare.

Har ni haft det bra?

Tänkte att jag skulle ta tillfället i akt och fråga er vad ni skulle vilja se mer av här på bloggen i år, jag är så peppad att blogga och göra sådant som ni gillar så- kör! Skriva allt ni tänker mellan himmel och jord om sådant ni vill veta så ska jag se till att blogga mer om det.

Provade en ny blus som kommit in nu, så fin och enkel i viscose.

Nej, dags att hämta resten av tjejerna som varit första dagen på dagis idag, mysigt att längta lite efter varandra igen.

Kram kram och ha en fin kväll nu!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer

 1. Skulle gärna få tips på hur man sätter ihop en fin vardagsstil och snabb sminkning trots små barn 🙂

 2. Åå älskar ju mixen! Recept, inredning, skönhet blandat med livet!:)
  Tack för en fantastisk blogg Valerie den är verkligen inspirerande <3

 3. Hej Valeri .Tack för din fina blogg .Jag tycker det vore roligt o följa din inrednings resa i huset .Jag tycker lite all inredning o mode går hand i hand .skulle vara roligt om du gjorde mer kuddar o kuddfodral så jag missade dina kuddar sist .Samt kul o se om det kommer nån stilren snygg kavaj med byxa i din kollektion .vet du gör klänningar men vore kul om du gjorde en tidlös sån .då du har sån himla bra stil o smak ..jag vet ju inte om du gjort nåtsånt tidigare då jag inte är uppdaterad .så förlåt om jag har fel .kram Eva

 4. Hej! Först och främst vill jag tacka för en härlig blogg! Tycker om att läsa om en kvinna i karriären som är så jordnära och sätter sin familj i första rummet! Jag skulle vilja se mer av olika outfits och hårtips. 😊

 5. Tycker bloggen är toppen som den är! Men man kan ju inte få nog av huset!:) så inredning! Detaljer om stora badrummet, sovrum, barnrum, wic..:)
  Tack för all inspiration!

 6. Caroline

  Gärna inredning. Älskar din stil!!

 7. Anna Vintermist

  Tack för en jättefin blogg! Din blogg är den första jag klickar in på varje dag, favorit helt enkelt!
  Jag är inredningsnörd och älskar allt som har med design och renoveringar och materialval och möbler mm att göra. Så ännu mer sådant! Färgkoder och materialval och förklaringar till hur ni tänkte när ni kombinerade ihop olika färger mm. Allt från mer lyxiga utrymmen som walk-in och kök, men även hall med förvaring och hur era tankar gick där med val av färg, märken mm. Ni har fixat ett magiskt hus!!
  Jag undrar fortfarande vilken färgkod ni har på era innerdörrar på nedervåningen 🙂 Så fint!

  1. Valerie Aflalo

   Tack gulle du! Tänkte svara på allt men dörrarna är i samma färg som Ballingslövs kök ”Varmgrå” tror den står på deras hemsida.. hoppas du kan hitta där. Kommer utförligare och mer om allt eftersom. Tack för att du tittar in, det betyder så mycket för mig!! Kram

 8. Jag vill gärna ha fler tips på hälsosam mat!

 9. Älskar din blogg. Jag gillar mixen av hälsosam mat, fantastisk inredning och skönhet/mode. Så gärna fler recept, mer glimtar av ditt hus och skönhetstips 🙂 Kram!

 10. Älskar mixen men allra mest inredning. Skulle gärna se före och efter bilder på huset utifrån sett.
  Tack för en härlig blogg!

 11. Blandningen är toppen men gärna mer av vardagsgrejer typ vad du gör, känner, tänker, har på dig osv. Skulle gärna läsa mer om ditt jobb och vardagen i det samt processen och plaggen och hur du tänker och inspireras och allt.