En söndag med perspektiv på livet!

  Hade ju min kompis Alexia här hemma på lunch härom dagen…

 Hennes dotter Corinne som är 2,5 år ( precis som Leonie) fick diagnosen Leukemi för ca 2 månader sen.

 Bianca och Coriennes storasyster Naomi som är lika gammal som Bianca.

Den goda salladen som jag lagade mmmm…så gott med sötpotatisen! Ni bara måste prova. Älskar att äta vego!

Hej kära vänner,

Sen några år tillbaka, säkert också speciellt sen jag blev mamma , så har jag börjat att se livet på ett annat sätt. Den skilsmässa som jag gick igenom för 10 år sen har såklart också satt sina spår.  Men, jag försöker verkligen att leva i nuet och aldrig ta något för givet. Jag bryr mig inte om petitesser och saker som egentligen inte spelar någon som helst roll. Det som är viktigt är det jag har i min min familj, mina barn och vår gemenskap, allt annat är egentligen oviktigt. Man får sig ett ordentligt uppvaknande när livet ställs på sin spets och någon blir sjuk. Precis det hände för min vän och hennes barn, hur kan en liten liten två åring drabbas av cancer??!! Kan nog inte tänka mig något värre en just detta, att något av mina barn blir sjuka. Jag vet att det inte finns något bra och enkelt svar på detta men det är bara så fruktansvärt hemskt och orättvist på alla sätt. Jag vill på alla sätt peppa min vän Alexia att orka vara den fina mamma hon redan är och orka sig igenom den 2,5 år långa behandlingen för att sen få en frisk dotter igen. Det finns ju inget annat.

Önskar alla en fin söndag nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Så fint och tänkvärt skrivet. Hoppas att hon mår mycket bättre snart.

  2. Jag förstår hur du känner precis. En vän till mig går precis igenom samma sak med sin treåriga dotter just nu. Man stannar upp och vill bara vara i nuet med sina barn. Allt annat spelar ingen roll just då. Livet har sina vändningar och vi vet aldrig hur morgondagen kommer se ut. Det gäller bara att ha ett hopp och för mig en tro. Man förstår långtifrån allting som händer, det kommer man aldrig att göra. Livet är och kommer alltid förbli orättvist. Men att aldrig tappa hoppet om framtiden är så viktigt!

  3. Ett barn med cancer måste vara varje förälders mardröm. Själv orkar jag inte ens tänka klart tanken om ens egna barn skulle drabbas.

    En helt annan sak som känns jättekonstigt att fråga efter ett sånt här inlägg men var kommer porslinet ifrån som ni vuxna äter på?

    Kram Camilla