Att göra något man tänkt på länge!

Gör lite reklam för min egna app 

Godkväll,

Hoppas ni har haft en fin söndag och myst på lite extra:)

I dag kom Nicoletta tillbaka till oss från sin skidvecka så mammahjärtat är äntligen helt igen. Småtjejerna börjar på dagis i morgon men Nico har några fler dagar ledigt innan skolan är i gång igen. Känns skönt att få ha henne lite innan allt drar igång igen…

Men, nu tittar jag in till er och riktar mig faktiskt lite speciellt till er som har barn. Jag behöver nämligen lite input här.

Det är så att jag och min man Johan har utvecklat en app tillsammans, jag kallar den en språkutveckling app, där man redan från att man börjar förstå ord kan använda den. Johans mamma är förskolepedagog och har hjälpt oss med alla steg. Anledningen till att vi gjort den är att när vi letade efter en liknande app till Bianca så fanns det bara upp till de första nivåerna och inget som utmanade henne till att lära sig mer. Bianca var ett barn som lärde sig att prata tidigt och var nyfiken på olika ord. Det var då vi kom på att vi någon gång skulle göra en språkutvecklingsapp app för barn som sträckte sig hela vägen upp till förskoleålder så att när hon började skolan kunde vara så förberedd man kan vara.

Och nu har vi gjort det!!

Eller vi har inte gjort den helt klart ännu men de första nivåerna upp till 4 år är i princip klara. Det jag skulle vilja höra med er är om ni skulle vilja testa den och komma med feedback. Den första tre nivåerna är gratis och sen kostar den 10 kr. Appen heter ”Var är” och finns här.

Kolla vad era barn tycker och återkom gärna sen! Vi är så peppade och har testat den på våra barn som gillar den skarpt. Om man är orolig att barnen sitter för länge med skärmar så har vi gjort så att man som förälder kan ställa in tiden barnet spelar. Då föreslår appen andra aktiviteter, det kan vara kurragömma eller att rita i stället.

Nu ska vi titta på Sune i fjällen och äta lite glass, trevlig söndagskväll nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Verkar vara kanon👍
    Vem har ni tagit till hjälp för att göra denna app?
    Har själv en app idé som jag vill utveckla vidare…
    Visst är det lite skönt att åter komma in i livets vardagsrutiner… o även planera för nästa ledighet men ändå att aldrig ta allt i livet för givet en förändring kan komma snabbt 💕

  2. Kommer den för Android?