Min godaste vegosallad

Min vegosallad är riktigt god.!I dag har jag ätit lunch med en fin vän som går igenom det värsta man kan göra. Tänkte berätta mer om det i morgon, blir så ödmjuk inför livet och hur lätt allt kan förändras.

Lovade recept på denna smarriga sallad som är full av vitaminer och antioxidander för att klara sig en hel vinter! Det du behöver är en bra mandolin som skivar riktigt tunt sen är det bara att köra. Jag brukar höfta med måtten så ni få också göra det.

Granatäpple

Grönkål

Rödkål

Blomkål

Avocado

Sötpotatis ( köp eko, så mycket bättre. Gäller iof för alla grönsaker om du hittar!)

Groddar

Bladsallad

Blandade frön som solros, pumpakärnor osv..

Koriander

Fetaost

Dressing: Citron, apelsin, olivolja, mynta, persilja

Hacka sötpotatisen i kuber, salta peppra och häll över olivolja.  Ställ sedan in på en plåt i ugnen på 180 grader i ca 20 min. Dom ska bli mjuka och saftiga och smälta i munnen. Riv allt all kål fint och blanda sedan ihop med de hackade grönsakerna. Smula fetaosten över och häll på rikligt med dressing. Det ska vara mycket dressing så det blir en saftig sallad! Så gott och nyttigt och perfekt att kickstarta det nya året med.

I morgon ska jag testa blomkålspizza utan mjöl…spännande:)

Trevlig helg nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer

 1. Hej!
  Älskar dina fräscha recept!
  Väntar med spänning på marängswishen ni åt på nyår!!!
  Mer recept 2018!!!

  1. Valerie Aflalo

   Ja!! Lovar att lägga upp den. Har inte glömt😍

 2. Mmm älskar sötpotatis och feta! Ser fram emot fler nyttiga tips!

 3. Ser väldigt gott ut. Har en fråga om din smakfulla inredning tati sängbord vilken färg har du ? Asplunds kudde fish har du den lillla eller stora storleken? Och himla kudden som du har till var hittar jag den? Vore jättetacksam för svar 🙂 har en fortsatt bra helg

 4. Tack för dina tips! Blir jätte glad att du tar dig tid att lägga ut!
  Kram

 5. Elisabeth

  Åh tack snälla för receptet! Ser riktigt smarrigt ut! Så fin skålen är, vet du möjligtvis vad det är för märke? 🙂 älskar ert nya hus!!

  1. Valerie Aflalo

   Tack tack! House doctor köpt hos Posh:)