Fynda inför vinterresan

-INLÄGGET INNEHÅLLER KÖPLÄNKAR-

Hej vänner!

Så var det fredag, så skönt! Just den här helgen har vi inga större planer. Bara försöka fixa med huset och göra någon mysig utflykt med barnen.

Som jag har luftat lite så vankas det snart en efterlängtad resa till värmen och jag ser SÅ mycket fram emot det.  Gillar även förberedelserna inför själva resan. Lovar att berätta allt om resan snart!!

Har kikat lite på Net-a-porter och deras rea, finns ju massvis av fynd att göra så här inför semestern, hihi. Här kommer mina bästa som jag gärna skulle vilka klicka hem!

1// Superfin bikini från Marysia. Längtar så till att få ha min egna nya från ”Valerie”  men det är ju alltid kul med lite variation.  2// Espadrillos från Castañer, mycket fint pris nu.   3// Denna väska från Cult Gaia visserligen inte på rea men ändå helt ok i pris. Syntes i hela mitt instagram flöde i somras, så fin tycker jag!    4// Svag för dessa bohemiska tunikor med hålbroderi när man ska få ha sand mellan tårna…  från Anjuna.  5// Lite tuffare espadrill-variant från Chloé.

Vackert set med topp och kjol från Zimmerman.

Dagens tips från mig!

KRAM

V

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Jag såg era lampor i köket, det är 2st i glas, lite mörkare färg på glaset. Vart kommer dom ifrån? Super fina!!

 2. Åsa Schölander

  Härligt😊☀️
  Jag planerar också årets vinterresa😉👌🌴☀️Kanske samma smak på resa även i år😉🌴☀️

  Har haft en ” jullovspaus” från din blogg så jag önskar nu:

  God fortsättning på 2018🌟

  Kram Åsa