Trodde att jag skulle svimma!!

Godkväll,

Den här dagen började bra men slutade faktiskt i tårar..

Barnen är ju fortfarande jullovs lediga och under jul och nyår har det varit väldigt lugnt på jobbet. Idag var jag tvungen att titta in på kontoret en snabbis, flera prover hade kommit och så träffade jag sömmerskan inför Elle-galan. Så kul! I år slår vi på stort och syr upp enklänning speciellt till den. Hihi.

Åkte först in till stan runt lunch, hade ett tandläkarbesök och ett hål ( tyvärr) som behövdes lagas. Jag är lite smårädd för sprutor och hålborrning men min tandläkare är så gullig och duktig och frågade hela tiden att allt var ok. Skönt!

Sen blev den en vända på jobbet.

Påväg tillbaka till bilen så får vi syn på att man kan ta hå i öronen på Apoteket vid Kungsholmstorg. Bianca har velat ta hål i öronen länge men rätt tillfälle har liksom aldrig kommit. Vi går in. Bianca är pepp, jag är rädd men försöker att inte visa det..

Bianca vill fortfarande ta hål i öronen men börjar bli lite skraj. När håltagaren sätts mot örat är hon inte lika pepp trots at hon fortfarande vill. Aj! det gör ont, ont, ont och tårarna sprutar. Bianca vill inte ha fler hål i öronen så vi betalar och går därifrån. Jag är själv skakig och känner mig skyldig och lite ledsen men Bianca blir glad efter bara en liten stund och känner sig stolt.

Det kanske bli ett hål till i andra örat någon dag men fram tills dess så har hon en liten fin diamant blomma i ena örat och är både söt och stol över det. Storasyster Nicoletta ska få se när hon kommer hem och det är ju lite extra kul att vara minst men ha vågat mest!

Lilla älsklingen med ett hål i höger öra… Här har hon bara ritat ut märket och läppen darrar lite..

 Det var i alla fall skönt att hon var pladdrig och glad och stolt visade upp för pappa J så fort han kom hem. Ont hade hon inte alls och det var visst inte så farligt ändå. Kanske var det värst för mig trots allt;)

Japp, det blev ett lite dramatiskt slut på dagen och kanske det får bli pappa som följer med henne nästa gång.

Stor kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Hej, åh! Precis samma sak hände med min dotter vid första hålet men hon svimmade, kort men så obahagligt. Men efter några dagar gick vi dit igen och då hade vi satt på Emla salva och så följde hennes favoritperson morfar med oss (eftersom jag är lite rädd av med med och var skakig från gången innan), hon satt i hans knä och allt gick bra. Men känner mer er båda! Tack för fin blogg! //Jenny

  1. Valerie Aflalo

   Phju, tusen tack för att du skrev detta. Kände mig så taskig trots att det var hon som verkligen ville. Försökte verkligen peppa henne både innan och efter. Men så bra idé att använda salva innan, det får bli nästa gång helt enkelt och så får nog hennes pappa följa med så han kan ta emot mig om jag svimmar. Hehe. Men åh lilla gumman. Skönt att höra att det gick bättre för er andra gången!! Kram V

 2. Oh va tråkigt att det blev så🙈 jag jobbar på Apotek Hjärtat och utför håltagning och vi gör båda på samma gång just för att undvika sådana situationer 😔💚

  1. Valerie Aflalo

   Åh, ok, skulle gått till dig då i stället:) Får bli med nästa barn då..;)

  2. Andra gången gick det jättebra! Lycka till (till er båda ; ) Kram.

 3. Sötis💕 Ella o Filippa tog på Apotek Hjärtat där de gjorde båda hålen samtidigt, supersmart!🦋