En god och härlig Jul!

 Mina små älsklingar och jag! Nicoletta firade med sin pappa och vi saknade henne massor såklart, i morgon kommer hon tilllbaka till oss.

Gullungar i kläder från HTKAF och skor från HM.

 Världens bästa pappa och man!

  I år blev det en spetstopp och kjol i svart med guldtråd och ett smalt pärlbälte i midjan.

  

Vi var hemma hos mamma och pappa och det var  så fint dukat med stora Amaryllis, videung och eucalyptus.

 S Å spännande men också skrämmande med tomte. Leonie sa md gråten i halsen ” Jag vill inte ha tomten” Haha. Hon kom över det efter en liten stund men är nog fortfarande inte helt säker..

  Men paket ville hon ha… 

God Jul underbara ni!!

Har ni det bra?

Vilken pangkväll vi hade, jag är ju en riktig julaftons ”lover”!! jultomte, klappar och mammas goda julbord. Vi var 22 personer och flera barn, vi har en jättestor släkt och alla är med vilket verkligen är kul. Skulle vilja ha julmiddag hos oss snart, kanske nästa år men så skönt att få komma till Lidingö och få ett fint julbord fixat och klart. Vi hade med oss en del mat men mamma hade fixat såå mycket!

I dag har vi slappat, lekt med barnen och fixat lite hemma. Jag bakade en kola för en liten stund sen som jag tänkt göra i flera dagar och ska snart gå ner till familjen igen för att sätta på en film och njuta av den. Brände först en kastrull med kolasmet när jag skulle laga, försökte som alltid fixa med lite annat undertiden men det funkar inte när man ska koka kola.

Måste bara säga att ni är så grymma, TACK för att ni alltid finns här och för all kärlek som ni sprider till mig och alla andra som läser här. Så värdefullt ska ni veta.

Tittar in i morgon igen med vad vi fick för julklappar, kanske ni är nyfikna;)

KRAM å ha en mysig kväll nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Hej och god fortsättning
  Härliga bilder du bjuder på, gott med hemgjort kola, men som du säger de gå inte göra något annat under tiden. Ja visa gärna julklapparna innehåll
  Jag har för någon timme sedan kommit tillbaka till Enskede jag har vart och firat jul i Småland, de 6 dagar jag var där gick alldeles för fort.
  Kram

 2. Veronica

  Gott nytt år i förskott och tack för en inspirerande blogg! ☺️ Får man lov att fråga vart mattan under soffan i vardagsrummet är ifrån? På förhand stort tack 🙏🏻🤗

  1. Valerie Aflalo

   Tusen tack! Den är från Ikea:)