”Lille julafton”

  Årets julklappar, eller ja en microdel av dom. Det blir ju en del med tre barn:) Pappret och banden hittade jag på Granit för ett litet tag sen.

 Några riktigt peppade tjejer som längtar sååå efter i morgon.

 Jag fick lite feeling och bakade några lite finare pepparkakor och gjorde egen glasyr. Så härligt att få göra något med händerna så jag stod länge häromkvällen med mina små skapelser oh ja, jag blev ganska nöjd och kunde liksom inte sluta. Har nog hittat en ny hobby här! Om ni vill kan jag göra ett inlägg om hur jag gjorde mina? Säg till i så fall:)

 Julfint för mig är bla att ha fräscha fina blommor hemma och massor av grönt. I köket har jag ställt en stor vas med Amaryllis och Eucalyptus som doftar ljuvligt. Älskar att göra julfint och fyller huset med grönt och massor av ljus!

  Tre fönster i rad och ljuset som flödar… say no more.. vi har två stora stjärnor på två fönster som inte syns så bra på bilden.

Hej på er,

Så var det ”Lillejulafton” här hemma och det uttalas för er som inte vet det såhär, Lille juuuulafton, med betoning på u. Haha, min man förstår inte detta alls och jag har nu insett att måste vara en Skånsk tradition men ack så mysig.

Idag har vi fixat sista julklappen, gjort köttbullar till i morgon och sen en riktigt god middag till i kväll. Kvällsagan om barnen i Bullerbyns jul är läst och barnen har somnat gosigt och nybadade i vår säng.

Så härligt att bara vara hemma och njuta av en ledig dag tillsammans, hoppas ni gör detsamma. Nu är nu kläderna framlagda, skattkartan ritad (en tradition min man har med sig) Barnen får ett paket på morgonen sen resten av tomten efter fikat vid 17. 

Hur firar ni jul i år?

Önskar er alla en riktigt fin kväll, dan före dan.

Ses i morgon vänner och ha nu en riktigt god jul!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Ann-Christine

    Så himla mysigt och vilket fint hus ni har skapat! Pepparkakorna är fantastiska, och kräver mycket detaljarbete, som säkert behövs även när du skapar dina vackra klänningar!
    Önskar dig och din söta familj en underbar jul ⭐️🎁⭐️

  2. God jul och tack för att du alltid tar dig tid att svara! Kram Matilda