Nytt år och nya tankar

Godmorgon!!

På produktionsresa i Zagreb för några veckor sedan! Jag rensar alltid mina tankar när jag är ute och reser och jag älskar det! Hemma är det alltid 1000 saker på g och alltid någon som påkallar ens uppmärksamhet. Känner ofta att jag knappt hinner vsluta mina egna tankar eller ge utrymme till lugn och jag behöver det för att fungera.

Älskar nyår och tycker att det känns så skönt att vända blad. Ett helt nytt år av nya spännande dagar och nya spännande uppdrag! Tycker att det är så kul att kombinera mina två jobb det ena som designer och det andra här på sociala medier.

Nästa år är det 10 år sen vi lanserade varumärket ”Valerie” i den form det ser ut just nu. Jag och min mamma har i alla år drivit och utvecklat bolaget till vad det är idag, känns riktigt häftigt att få göra den här resan ihop. För något år sen kom min minsta lillasyster in i företaget och förra året kom min mellansyster också till oss. I år har vi anställt två nya personer en e-commerce manager och en innesäljare, älskar att vi satsar stort nu och att vi gör det på ett målinriktat sätt med rätt kompetens. Vi är nu verkligen ett familjeföretag även om vi är 10 anställda och jag tror att alla som jobbar med mig känner sig som en del i familjen!

Inför nästa år så står vi för en del spännande förändringar och jag vet att det är rätt väg att gå. Lovar att berätta mer om detta snart:)

Nästa år har jag också lovat mig själv att bli ännu bättre på att lyssna till min inre röst, det man kanske ibland kallar intution. DEN ska jag bli en ännu bättre vän till mig. Att bara ta 5 min om dagen till meditation och att samla energin kan ge mycket.

Det finns så mycket som man vill skriva här sista dagen på året och allt, men egentligen så finns det bara några få saker som verkligen betyder något och det är att se varje dag som en gåva, behandla alla människor med kärlek och att vara tacksam för det du har i ditt liv.

Kram och gott nytt år kära vänner!!

I morgon blir det nyårsmiddag här hos oss med några vänner så som jag gillar det allra bäst.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *