Mysigt pepparkaksbak med sagolyssning

 I samarbete med Storytel

Hej vännen,

Hoppas allt är bra med dig!

Lördagen spenderade vi bla med att baka pepparkakor och samtidigt lyssna på ljudbok tillsammans. Tycker att pepparkaksbak är det absolut bästa när man ska hitta på julmys med barnen. Alla åldrar kan vara med och det är lätt att göra något fint som alla kan smaka på sen. Min artistiska ådra i mig försökte febrilt snygga till alla kakor men jag får också släppa att det faktiskt blir som det blir och att det i sig är själv charmen!!

 Just nu så lyssnar jag och barnen på en förtrollad jul som är en adventsbok där man kan lyssna på ett nytt kapitel varje dag fram till jul. Så mysigt!

Jag laddade precis ner Storytel där man just nu kan testa 30 dagar gratis och har redan lyssnat på massor av bra böcker. Gratis lyssning hela julen mao!

Tycker att det är svårt att få till läsningen och har verkligen saknat böcker i mitt liv sen jag blev mamma, så detta är perfekt för mig.

Se jag laddade ner Storytel så har jag börjat lyssna på en meditationsbok innan jag ska sova för att komma ner i varv vilket verkligen har hjälpt för avkopplingen. Jag har ju allt som oftast tusen järn i elden och när kvällen kommer är det ett bra sätt att lära sig koppla bort tankarna på.

Jag gillar ju även annars böcker om personlig utveckling eller en riktigt bra roman. Under julledigheten tänker jag lyssna på Denise Rudbergs bok, Utan att släppa taget, som verkar väldigt bra och lagom lättsam:)

Ser verkligen fram emot den här julen och att få vara ledig, umgås med familjen och krypa upp i soffan med en riktigt bra ljudbok och givetvis en stor skål med knäck!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Susanna Herrera

    Hej! Vilket bra bak set med underlägg o degkavlar! Får jag fråga var du köpt detta?