Ny soffa

  

 Här tänker jag mig att vi ska ha en matta ett mindre runt soffbord och en större fikus lite bakom soffan, tavlor och lite annat lull innan vi är klara här. Men så bra att ha en myshörna även i detta rum där vi både har matplats och kök. Blev så nöjd, hittade den här soffan på Fogias showroom/butik!

Hej mina vänner!

Vaknade i lördags till världens härligaste väder, ljuset flödade in och det kände underbart att vara hemma hos familjen..men..

 Jag fick sova max 4 timmar pga av att barnen vaknade lite om vart annat och sen var min man på julfest så då kunde jag inte sova när jag visste att han skulle komma hem. Är ni likadana? Jag är så otroligt känslig om jag får för lite sömn och mår riktigt dåligt om jag inte får sova.

Känner att jag ligger back här hemma och vill fixa och dona inför både julen men också lite annat som jag vill få klart. Försöker intala mig själv att det tar tid att bli klar om man någonsin blir klar;) Men jag vill ju ha en lugn skön jul och då vill jag ha vissa saker på plats. Soffan är ju ny den med och vi blev så nöjda, är inte helt överens om den ska stå i fönstret eller som på bilden lite snett på sidan. Jag röstar för lite snett på sidan:)

Är just nu hemma själv med barnen, Johan är på bio och vi har tjejkväll med lite godis och film även om det är måndag. Man måste ju leva lite!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Jättefin soffa och vilken härlig gran!
    Vill bara se mer mer mer av ert vackra hem!

    Catta

  2. Så fint hos dig!! Vill se mer:)
    Röstar dock för soffan i fönstret;)

  3. Highly energetic article, I loved that a lot. Perhaps there is part 2?