Några snabba pics från nya vardagsrummet!

Soffbord-Tati col: Kaki // Tv bänk-Montana // Soffor-Gervasoni Ghost tyg Malta i ljusgrå köpt från Asplund // Väggfärg-Vågskum, Alcro// Vas- Svensk Tenn

Hej fredag,

Hoppas att ni har haft en bra dag så här långt!

Här blev det en blandad dag av både jobb och en snabb sväng in till naprapaten ( och kanske en runda in på ett favoritställe-Asplunds ) Här hemma så har vi  också två snoriga småtjejer som vilar, alla är sjuka just nu känns det som. Har någon av er varit hos naprapaten? allt bärande av möbler och flytten har gjort den här tanten lite sne och stel..haha. Note to self att träna…Det är alltid samma sak, jag tror att jag är starkare än jag är och lyfter för att jag är så galet envis.

Åh, så har jag fått lite goda nyheter också, nu är äntligen min kamera påväg tillbaka till mig och landar nästa vecka. Ni vet den kraschade ju i flytten..Så skönt tycker jag som nu i nästa en månads tid har fått använda den allra första kameran jag köpte och som inte alls har samma kvalitet. Ni vet när man älskar att fotografera och så blir det inte så bra som man vill pga det, liksom lite grumligt, men nu ska ni snart få tillbaka dom fina bilderna:) Känns bra för mig i alla fall!

//Stora krukan till vänster är från DBKD// Golv-Tarkett, Heritage oak Lime stone // Lampa i hörnet- Flos //Taklampa-Hans Agne Jakobsson//

Nu ska vi ta fredag här hemma, laga en god middag och dricka ett gals vin och faktiskt njuta av att vi äntligen är klara med renoveringen. Förutom då att vi nu kommer in i den roliga delen när vi ska kolla på möbler:)

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer

 1. Så himla fint !! Ha en fin helg.

  1. Valerie Aflalo

   Tack snälla💕

 2. Så fint! Vet du det exakta namnet och färgen på golvet?

  1. Valerie Aflalo

   Det var Heritage Oak Lime stone såå fint!!💕

 3. Så fint! Var är soffbordet ifrån?

 4. Har Montana bänken en sådan dörr så att man kan använda fjärrkontrollen till apparaterna innanför utan att ha dörren öppen? Tycker att det ser så ut men har inte sett det på denna modellen.

 5. Så himla fint.Erat hus är verkligen ett drömhus💕

 6. Såååååååååååååå fint och smakfullt ni har fått! Längtar efter att få se din WIC :))) Trevlig helg och krya på er!

 7. Vill du skriva lite om kostnaderna för utbyggnad etc eller är det för personligt? 🙂
  Vi har precis köpt hus och ska totalrenovera, samt bygga ut i liknande stil som er. Vore intressant att höra mer om er resa och kostnaderna för framförallt fasad och fönster. Ni har fått ett fantastiskt hus. Vad hette företaget ni anlitade? Var det en totalentreprenad eller generalare?

 8. Så otroligt snyggt. Älskar tv-bänken.
  Ha en fin söndagskväll. Kram/Therese

  1. Valerie Aflalo

   Tack snälla😊