Alla dom där små stunderna

-Inlägget presenteras i samarbete med HP- 

 Hej vänner,

Ni som följt mig här sen en längre tid vet ju vilket kringflackande liv vi levt de senaste året.

Vi har bott på 3 olika ställen och sen flyttat in i ett halvfärdigt hus! Älskar att vi gett oss själv möjligheten till att få bygga vårt drömhus och jag är tacksam ända in i själen, men det har såklart också tagit på krafterna för alla i familjen. Inte minst  för barnen, Leonie är 2 år och har därmed halva sitt liv bott ”borta”. Samtidigt så har det fört oss ännu närmre som familj och vi har i stället för att fixa och dona njutit av varandras sällskap och tagit dagen som den kommer.

Innan vi flyttade ut ur vår lägenhet så printade jag ut den här bilden från när jag och Johan träffades, den absolut mest omvälvande och häftiga tid jag varit med om. Ni vet, att bli sådär tok-kär att man bara kan tänka på den andre personen och alla bitar faller på plats. Jag ville att vi skulle bära med oss minnet av vår nya kärlek  så att vi inte renoverade bort vårt förhållande så som jag hört är ganska vanligt. Kanske fotot har gjort att vi ibland stannat upp och ”sett” varandra i all stress.

 I går höll jag i en otroligt mysig frukost tillsammans med HP och några av mina absoluta favoritpersoner. Caroline Oskarsson som du ser på bilden under är holistisk coach och var där för att ge oss några handfasta tips på vad man ska tänka på för att få ett så rikt och lyckligt liv som bara är möjligt. Ni vet ju hur jag brinner för just detta!

HP hade gjort en så fin film i ämnet och vi både grät och skrattade när vi såg den. Så galet fin!

Anna, Nicole, Susanne, Emma, Anna, Frida, Jessica och några till!

Med oss hem fick vi alla varsin skrivare som man kan skriva ut alla fantastiska minnen med. Man samlar ju tusentals bilder i mobilen och printar aldrig tycker ut. Leonie hade aldrig sett en bild förut och tyckte att det var så kul att se hela familjen på bild! Det är ju så vår värld är idag.

Måste säga att jag faktiskt inte riktigt förstod exakt hur användbar och samtidigt hur mycket fint man kan ha den till. Se bara så många fina bilder från några av höjdpunkterna i vårt liv tillsammans. Ska printa ut ett helt gäng med bilder på barnen till alla mor och far föräldrar i julklapp. Kommer att bli väldigt uppskattat!

En annan sak som är smart med den här skrivaren är att det finns en tjänst, HP Instant Ink, där man aldrig behöver skaffa nytt bläck utan den känner själv av när det är påväg att ta slut. Smart när man som jag gör lever ett hektiskt och upptaget liv där det man minst hinner tänka på är sin skrivare. Hehe.

Blev lite hooked på att skriva ut, varje bunte hade 100 bilder så jag får passa mig att jag inte fyller hela huset;)!

Kram från mig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Hej! Blev inspirerad! Och undrar vad skrivaren heter. Kram från Åsa

  1. Valerie Aflalo

   Den heter HP instant ink:)

 2. Jag undrar också vilken skrivare du har från hp. För hp instant ink är en tjänst som man kan få till lite olika skrivare om jag har förstått det rätt😊??

 3. Ser ut som skrivaren heter HP envy photo 7134 om man tittar på bilden 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Ja precis det! tack!! 🙂