Godmorgon fredag & vabb!

 Liten tjej med ont i magen

  Blommorna från Flowery står även efter en vecka. Älskar den rosa amaryllisen, tycker att det är en av de finaste blommorna som finns.

Blev några snabba pics med min gamla kamera ( den nya är ju fortfarande på lagning..) men vill ju så gärna att ni ska få se mer här hemifrån:)

Godförmiddag,

I går hade jag en riktigt lång dag. Började med att arrangera ett frukost event på Urban Deli för en helt fantastisk sak som jag ska visa er mer av sen, så fint och perfekt inför julen.. Sen vidare mot en presentation på Kapp Ahl, möte på kontoret inför nästa visning och genomgång av kollektion och planering av resor. Sen vidare mot söder för att lämna av äldsta dottern som är med i Folkoperan, tog en snabb middag på stan med maken och hämtade sen efter hennes uppträdande. Hemma igen vid kl 21.

En späckad dag mao, men också kul. Jag gillar ju att ha mycket att göra men tycker också att det är ganska skönt ta en fredag hemma med min minsta lilla tjej som haft ont i magen. Man ska ju ha en dag mellan för att se hur det utvecklar sig, såhär långt är hon ändå ganska pigg tycker jag.

Nu ska jag jobba en liten stund sen tänkte jag att vi ska promenera bort till den stora mataffären som finns här i Enskede, handla massor av gott inför helgen och fylla på i kylen så att man har allt hemma. Kanske hinner vi julpynta också, en stjärna har kommit upp i alla fall och sprider ljus. Mysigt.

Önskar dig en fin fredag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hei Valerie! Har fulgt hele prosessen og synes det er fantastisk flott ditt nye hjem! Gleder meg til å se resten. Til inspirasjon for meg som snart skal i gang med å renovere mitt eget hus. Skulle gjerne hatt slike vinduer som deg, men tror ikke det ville passe til huset. Nydelig stjerne, enkel. God bedring til den lille med vondt i magen og god helg til deg!

  2. Hej du har jätte fint. Jag skulle nog vända på bordet och ha kortsidan mot fönstret..ser lite inklämt ut på bilden..det kanske inte är så..

    1. Valerie Aflalo

      Just nu har vi bara ställt alla möbler i ett rum tills vi är klara i hela huset. Snart blir det luftigt och fint🌟