Full fart igår!

Den här bilden får sammanfatta gårdagen, jag med långt hårsvall igen! Kände mig så fin när jag fick testa ett sk hairband av tjejerna på Hairtalk på deras lilla mingel igår. Faktiskt helt otroligt kul. Tänker att jag ska ha det lite då och då när mina cravings efter långt hår kommer.

Heeej fina!!

Plötsligt på en gång så kastades jag 4 år tillbaka i tiden från vårt bröllop och alla härliga känslor från vår stora dag. Kolla svallet! Hade i lite extra hår på vår bröllopsdag men tog sen ur det och klippte mig kort.

Ni kanske minns?

Just nu är jag peppad på lite längre hår men hinner inte med att sköta extentions och då är ju detta perfekt. Bara ett ”band” man bara lägger i och vips har jag fått ett långt svall:). Man delar upp håret i två delar och lägger sen i det där man vill ha det. Håret har en tunn fiskelina så att det inte trillar av.

I dag hade jag ett supermysigt event med som jag ska berätta mer om i helgen. Såå underbart med både tårar och skratt!!

Nu, jobba några timmar sen hämta och lämna äldsta dottern som är med på Folkoperan och Turandot. Lite stolt mamma är man ju.

Kram kram och ha en fin kväll!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *