Sparkle away

 I bland brukar vi skämtsamt säga på kontoret att vi är som kråkor, gillar allt som glittrar och glimmar till. Det finns något visst över det där lite glittriga och jag blev helt kär i dessa fina stövletter. Dessa kommer från Karl Lagerfelt och jag vet faktiskt inte vart man kan hitta dom då dessa var en gåva.

Bild: Ulrica Thuresson

Hej hej,

En sak som vi bara nosat på under varumärket Valerie är skor. Ni kanske minns de tvåfärgade spetsiga blå ballerinaskorna som vi gjorde i våras? Snart så kommer vi att släppa en helt ny variant och förhoppningsvis så blir det den perfekta nyårs skon. Håller tummarna att de hinner komma i tid!

Älskar att utveckla nya produkter och jag vill göra så mycket men jag vet också att man måste hålla fokus, annars så blir det pannkaka av allt. Har en del nya projekt och ideér till nästa år men allt måste få ta sin tid och inte skynda för snabbt. Tycker ju så mycket om att göra saker som tjejer vill ha och känner sig vackra i. Det är liksom mitt mission.

Nu jobba en sväng till sen ska jag i väg på två event här i kväll, först så ska jag få prova ut en spännande sak som jag ska visa er i morgon och sen ska jag vidare till Ek pr som firar 20 år! Sen blir det till att plocka upp äldsta dottern som är med på Folkoperan hela den här veckan! Sen sova. Hehe.

KRAM och ha en fin kväll!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *