Fler svar kommer här!

 1. Tröja- Davida // Kjol-Valerie // Skor-Karl Lagerfelt

  Bild: Ulrica Thuresson

  Hej hej,

  Här kommer lite fler svar från frågestund!

  Hur hinner du alla vardagsrutiner? Har ni städhjälp ex?
  Tycker du att du o din man är jämställda?
  Vill gärna se mycket bilder från fina huset!

  Hej, ja, vi har städhjälp en gång i veckan. Nu när allt är lite upp och ner där hemma så är det extra skönt med lite hjälp just att få bort allt damm. Min man och jag är nog ganska jämställda, hemma delar vi absolut på sysslorna men jag kanske är den som hämtar lite mer från förskola. Men det är ok med mig;) Vill ju vara med barnen så mycket jag kan, tiden när dom är små kommer ju aldrig igen.

  Mer bilder på huset kommer hela tiden i takt med att vi blir klara. Älskar att dela med mig till er!

  Hej!
  Jag är också nyfiken hur du stylar ditt hår? Du är alltid lika fantastisk i håret! Och vilken hår salong och frisör du rekommenderar. Tack för en härlig blogg!!

  Tack snälla du!

  Jag går till Antonio Axu och han kan verkligen min typ av hår! Jag tvättar med silvershampoo och sen använder jag alltid inpackning. Ibland lockar jag till det med en locktång men lämnar då topparna raka.

  Hej!
  Kul med frågestund 🙂
  Hur ofta klipper du dig, vet att du skrev att du ville spara håret och undrar hur du sköter det och om du äter några tillskott?

  Jag klipper mig typ var 6e månad och alltid bara lite, försöker ju som sagt spara ut:)

  Hur ofta tränar du och vad tränar du?

  Inte så mycket just nu men måste komma igång!

  Vad äter du oftast till frukost på vardagar?

  En smörgås med ost och en kaffe:)

  Vad roligt att följa allt med ert hus!

  Ja, känns jättekul att så många är pepp!

  Vad ser du som dina tre bästa sidor hos dig och dina tre sämsta sidor?

  Vi börjar väl med bäst först då! 1.Jag ser alltid möjligheter och lösningar i allt jag gör. 2. jag är en ”förbättrare”-älskar att göra livet bättre för alla runt mig så mycket jag bara kan! 3. snäll, jag har aldrig en ond eller mörk baktanke i något utan vill genuint väl alltid.

  Vad är mina sämre sidor då? 1. Lite dålig på att organisera, kan vara lite stökig. Haha. 2.Har lite dåligt med tålamod. vill att allt ska hända typ igår. 3.Lever ibland lite för mycket i nuet och kan spendera allt för mycket på saker jag eller barnen vill ha. Vill liksom leva fullt ut varje dag om det går.

  Hur ser du till att bolla allt i ditt liv och inte bli utbränd? Och även hinna med vänner etc?Tack för att du delar med dig av ditt liv!

  Jag har blivit bättre på att prioritera och planera. Jobb och familj kommer först. Därefter vänner och allt annat. Förutom det ser jag till att jag alltid får tid till återhämtning och vila!

 2. Hur många anställda har du på Valerie? 

  Vi är just nu 10 st anställda och snart fler hoppas jag

  Jag blev erbjuden jobb som ekonomiansvarig hos dig för många år sedan, men just då passade det inte karriär och tidsmässigt. Hur ser det ut hos dig idag? Har du en ekonomiansvarig eller har du ekonomidelen outsourcad? Jag är väldigt intresserad av att arbeta som ekonomiansvarig hos dig. Du verkar vara en fantastisk människa. Kram!

  Ja, vi har en kanon faktiskt i min syster! Men om något ändras så säger jag till:)

 3. Är du en spara el slösa?

  Slösa!! You only live once. Haha!!

  Vad gillar du att lyxa till det med om det bara gäller dig själv?

  Godis, fina skor och väskor. Har ju alltid kläder att tillgå så förutom det då;) Lyxigt det med såklart!!

  Sparar du åt dina barn?

  Ja

  Får de större veckopeng?

  Nej, dom får lite ibland när dom behöver. Nicoletta som är äldst får till fikor osv..

  Hur sminkar du dig till vardags?

  Inget eller lite med bas, rouge och mascara. Snabbt ska det gå!

  Vilka produkter använder du? Du är alltid jättefin!

  Lite blandat, får återkomma till det. Men gillar Mac, Estelle Thild, Bare Minerals, Max factor och massor av annat såklart!

  Här kommer ett gäng husfrågor 🙂 Hur stort var ert hus innan ni byggde ut och nu efter utbyggnad?

  Huset var ca 100 kvm men byggde ut 15 och gjorde om nåvåskillnader och tog garaget som bostadsyta. När det är klart kommer det att vara ca 200kvm

  Hur stor är er tomt?

  ca 900kvm

  Har ni källare?

  Nej, vind

  Ska ni bygga pool? Ha utespa?

  Finns med på önskelistan men vet inte riktigt när. Kanske spa bad först, skulle älska att ha ett även nu i vinter också men vi får se!!

  Hej,
  Tack för en fantastisk blogg. Du är en inspiration och min absoluta favoritbloggare- allt känns så genuint.
  Min fråga till dig handlar om kärlek. Hur visste du att du hittat din soulmate och hur visste du/ni att ni var redo för samma saker i framtiden? Jag undrar även, om du tänker tillbaka på tidigare relation och jämför med nuvarande, hur man vet att man hittat rätt, vilka skillnader märker du känslomässigt?

  Oj, ja du. Jag visste när jag träffade Johan att han hade alla dom egenskaper som jag letade efter just då, trygg, stabil och alltid så jäkla stark. Han är en person som är omöjlig att rubba vilket känns så tryggt. Han kan lösa vilket som helst problem i världen känns det som.  Dessutom tycker jag att han är supersnygg och fin på alla sätt. Så för att svara på din fråga, Ja, jag visste det på en gång! Har varit med en hel del av sådant som inte var bra och många av mina tidigare förhållanden där jag blivit nedtryckt och dåligt behandlad i. # metoo . Du förstår! Allt möjligt som inte varit bra för mig. Därför kände jag att den här mannen inte har något av detta i sig och vågade satsa på en relation med honom och hittills har jag inte haft fel. Det är 8 år sen. Lita på din magkänsla, den säger ifrån när det är fel.

  Hej! Är nyfiken på hur du tänker med färger i ert nya hus. Du är ju så duktig på det i och med ditt yrke. Har du något tips hur du arbetat med färger i ert nya hus? Tips och trick man kan ta till? Vi ska också bygga hus och jag fastnar lätt i det vita och grå, inget fel på det men hade varit trevligt med lite varmare färger också!
  Vart handlar du helst inredning? Kanske lite budgettips?
  Tack för en fin blogg! Kram

  Hej där, jag förstår verkligen. Har kämpa så länge med detta själv, haha och har nu landat i att blanda in lite beige, griege i hela huset. Blir så snyggt med det grå, mörkgrå, vita och ger verkligen en lyxig känsla. Ska visa mer av allt så snart alla byggare är ute ur huset så mycket folk där om dagarna just nu.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *