Äntligen lite julmys!

Jippie!!

Idag kom det äntligen riktig snö här i Stockholm! Känns så härligt att få njuta av den på ett helt annat sätt nu när vi bor i hus. Barnen tycker att det är så kul och är bara så nöjda med att sitta och kika ut genom fönstret.  Hade dock inte riktigt räknat med att färden till jobbet skulle ta så lång tid, men fram kom vi till sist.  Så, nu känns det helt godkänt att få ta julmyset till en ny nivå. Ni har ju sett att jag köpte en ”eldfluga” i helgen när jag var ute med Bianca. Så nöjd med den men vi har ju många fönster nu hihi…  Här kommer lite fler tips på hur man kan göra det mysigt i alla fönster!

Hur fin var denna? Hittade den på Posh living.

1// Denna i  svart/mässing a la vår nuvarande taklampa från Flos          2// Eldflugan, jag köpte min på NK, men hittade denna på Länna möbler           3// En liknande variant från Ellos      4// Gjutjärnsstake från Granit.

Klassiskt med en twist, Svenskt Tenn

1// Mässing klassiker från Åhlens    2// Den här från Markslöjd är en stor favorit!  3// Från Ellos, fint till stora fönster

Tror bestämt att jag och Sophia ska ta en liten sväng på stan efter jobbet:) Har nämligen också sett en soffa på Posh Living som skulle behövas provsittas lite!

Hoppas ni också njuter av snövädret.

Stor kram

V

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Åsa Schölander

  Många fina tips👌🌟✨❄️

  Flos, Markslöjds med glaskulor och XMAS👌🌟✨

  1. Valerie Aflalo

   Tack! Så mysigt med 🌟

   1. Åsa Schölander

    De från Posh living skulle passa perfekt till era svarta detaljer 👌😍🌟