Fahrmans x Ellos

 – I samarbete med Ellos –

Godkväll,

Här har barnen nyss fått middag och leker nu kurragömma, skönt med lite mer plats för lekar!

Jag minns min första tid i Paris när jag jobbade hos en kläddesigner som allt i allo och bodde i en liten liten lägenhet mitt inne i centrala Paris. Jag bodde högst upp i det gamla huset som bara hade trappor och passerade varje dag första våningen där det fanns en atelje med de vackraste tygerna och klänningarna jag någonsin sett. Tyll, chiffong, paljetter och siden i metervis….

Jag var 20 år och drömde att en dag få jobba med mode som var min absolut största passion. Ovetandes om den hårda konkurrensen och det enorma arbete det är att bygga varumärke kastade jag mig ändå ut in i allt. Än i dag tycker jag att jag har förmånen att få ha världens roligaste jobb där jag få lov att varje dag göra plagg som jag själv vill bära och ha i min garderob.

Därför så blir jag så glad när andra tjejer jag tycker om få samma möjlighet. Syskonen Frida och Sofi Fahrman har tillsammans med Ellos skapat sin drömgarderob med inspiration från Paris i härliga och lite mer festliga tyger och former. Speciellt gillar jag den här klänningen i chiffong och dom snygga pumpsen med rosett där bak.

En snygg detalj som gör dessa pumps!

    

 

I Frida & Sofis kollektion för Ellos finns det även matchande plagg till dina barn, hur gulligt? Både för tjejer och killar. Barnen blev överförtjusta i dessa söta sammetsklänningar som har liknande chiffong som min klänning. Fint med en kofta till och så funkar dom också till vardags tycker jag, bara att tvätta sen:) Spana gärna in hela deras kollektion hos Ellos.se.

Kram från oss och ha en fin kväll, här snöar det just nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Gillar verkligen ditt hår/lugg så här! Du har verkligen lyckats med den optimala gardinluggen! Hade så gärna sett en hår tutorial en dag.. kram

  2. Borde vara olagligt att va så snygg som du är haha 🙂 Du jag ska göra en styling hemma hos mig där både jag och hemmet ska fotas Jag behöver DESPO hjälp få styling tips ang kläder till detta Jag undrar om du känner till nån i GBG som är bra på det lr kanske nån butik som säljer dina klädr som kan hjälpa till?? Jag är öppen såklart för samarbete Sänd mig ett mail om du vill till maria@inredningsvis.se Vore SÅ snällt få nåt tips på vägen 🙂 LOVE maria på inredningsvis