Empowerment dag

Morgonens smarriga lördagsfrulle med chiapudding ( rörde ihop allt i en bunke i går som stod över natten) med vintriga persimon frukter.

Godkväll på er,

Skulle egentligen tittat in till er både i går och tidigare i dag men gårdagen gick på ett kick och så även den här lördagen. Sitter just nu och tittar på en gammal favorit film som alltid gör mig på gott humör ”Something´s got to give” med en favorit skådis Diane Keaton, har ni sett den? . Mumsar samtidigt i mig massor av god lakrits som jag och Bianca köpte på vår mamma dotter dag ute på stan. Springer alltid förbi Lakritsroten om jag hinner och köper på mig ett lager där..

Jag och min mellantjej Bianca har haft en riktgt mysig dag på stan med lite julklappshandling. Nu sover alla barn och Johan är ute på middag så passar jag på att ha en liten stund för mig själv med en riktig tjejfilm och tonvis av godis!

Har jag sagt att jag tappade mitt objektiv i marken och att det gick i tusen bitar? Det är därför mina bilder inte är precis lika bra som förut men snart har jag förhoppningsvis allt lagat igen. Typiskt och så klantigt misstag av mig när vi flyttade in här att lägga den på en kartong..

I går var jag på en helt ljuvlig behandling hos men hudterapeut Maria som har sin salong Del Carmen skincare i Vasastan, både Maria och hennes salong är helt ljuvlig och finare tjej få man leta efter. Mjuk, lugn och så kunnig. Jag fick testa en av hennes nya sk face lift behandlingar och min hud har aldrig varit bättre. Jag gjorde en behandling med lätta syror och retinol med ett nytt märke som hette Image, väldigt bra! Jag låter alltid henne välja vad jag behöver och det har aldrig blivit fel, kom även på att det nog är ett år sen jag var hos henne dessutom. MÅSTE bli bättre på att ta hand om mig själv med start nu.

Efter min härliga behandling så var jag bjuden på en lunch av Isabella Lövengrip och Pingis Hadenius på en sk Empowerment lunch på Bardot. Temat: sharing is caring. Härligt att träffas ett gäng kvinnliga entreprenörer och dela med sig av våra erfarenheter. Det är faktiskt andra kvinnor tillsammans med en bra produkt då såklart som varit min väg till framgång. Tillsammans är man alltid starkare!! Känner du någon som du beundrar eller ser upp till, kanske den personen redan har gjort en resa du vill göra. Var inte rädd att be om hjälp eller råd:)

Jag i farten igår!

  Isabella och Pingis pratar om hur dom byggt upp sina bolag…

Några av tjejerna runt bordet! Elin som driver Stylein och Ebba Bucht som tidigare var VD på Dagmar och massa fler såklart.

NU ska jag titta klart på filmen innan maken kommer hem. Vi ses i morgon!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Anna Vintermist

  Hej!
  Jag undrar vad ni har för färgkod på era innerdörrar med lister runt? Så himla fin färg till golvet och putsen!
  Tack på förhand 🙂
  /Anna

  1. Valerie Aflalo

   Kollar och återkommer!