Hej hopp från Sophia!

Hej hopp!

Här kommer ett litet inlägg från mig, Sophia som jobbar tillsammans med Valerie sen 7+ år tillbaka. Time flies when you’re having fun! Jag är ju Valeries närmaste kollega, vi delar vårt rum här på kontoret, och Valerie är ju faktiskt den som jag spenderar mest tid med tror jag. Så det är himla tur att vi gillar varandra så mycket! 🙂  Det är ju inte så jobbigt att åka på jobbresor t.e.x när man har lyxen att samtidigt få åka med sin kompis <3

Vad gör jag här hos ”Valerie” då? Jag anställdes som sagt för 7+ år sen som design assistent, det kändes som att Valerie bestämde sig för mig rätt så snabbt. Det är ett mindre modeföretag, även om vi växer så är arbetsuppgifterna väldigt spridda vilket är roligt om man som jag gillar variation. Min främsta syssla är ändå fortfarande att tillsammans med Valerie ta fram nya kollektioner. Valerie är en riktig idéspruta om ni har missat det! Det är bara vi två som sitter med nya kollektioner,  så jag sätter ihop moodboard/färger, beställer tyger och alla accessoarer, håller kontakt med leverantörer och fabriker under säsongens gång, samt ritar upp alla plagg skisser. Fungerar även som Valeries bollplank och ja allt möjligt annat, vi  hjälps alla åt med det som behövs göras här på kontoret helt enkelt!

Som tur är har vi också stor hjälp av min hund Juni som också hänger här på kontoret! Hon är en riktig glädjespridare och vill gärna hälsa alla ”hennes” gäster välkomna.

 Ibland står det lite annat kul på schemat, här var vi t.e.x på Vardagspuls och visade upp lite härliga kreationer. Alltid roligt att få följa med när det vankas TV-program tycker jag, så kul att få se hur det ser ut ”behind the scenes” .

Hade det inte varit för Valerie så hade jag ju ALDRIG fått få på så många roliga events!! Valerie är så go och tar ibland med mig på dessa, väldigt snällt tycker jag.

Vi har ju också fått njuta av varandras bröllop. SÅ himla roligt!

Valerie förundras jag fortfarande över hur vacker hon är trots att jag ser henne varje dag. På hennes bröllopsdag så var det något alldeles extraordinary kan jag säga.. Stunning!!

Till min dag i somras fick jag själv göra min egen brudklänning här på jobbet, så lyxigt att få ta fram precis vad man helst av allt vill ha.  Handbroderad med massa stenar, 4kg vägde den!  Som ett  litet träningspass att svira runt i den 🙂

Det är en lyx att få jobba med en så positiv människa, som alltid gör sitt yttersta för att sprida bra energi,  som alltid är mån om att man mår bra.  Beundrar Valerie på många sätt, bl.a för hennes driv, hon vill alltid framåt och är verkligen inte en ”quitter”. Att vara sån och samtidigt väldigt omtänksam och fin i sitt sätt är ovanligt.  Hon kör stenhårt på ”Good vibes only” och det är ju härligt för alla oss runt omkring henne. Är så glad att jag har en så otroligt fin kompiskollega! <3

Lite grejer som ni inte vet om Valerie…

Hon gillar verkligen inte bryggkaffe eller nescafe, så brukar alltid ”låna” Nespresso maskinen från det andra företaget vi sitter med.

Hon är en riktig grönsakslover och smiter gärna iväg till ”Frukt affären” på Hantverkargatan där alla de godaste grönsakerna finns.

Hon ÄLSKAR att göra pranks på andra.. Alltså ni vet, tejpa fast telefonluren så att det inte går att svara osv. Eller om en ger henne sin mobil och den är upplåst kan du räkna med att din respektive eller mamma har fått ett riktigt kul sms 😉

Det var allt från mig! Ha en härlig dag!

Peace out! Sophia X

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 kommentarer

 1. Så kul läsning, ni verkar så härliga båda två 😊

  1. Tack <3

 2. Vad roligt att läsa 🙂
  Håller med föregående,ni båda verkar vara så härliga och fina människor<3
  Kram Sofia

  1. Tack vad snällt av dig att skriva så <3

 3. Tänk att beskriva sin chef med sådan värme!! Varje gång jag läser bloggen, dvs typ varje dag, så blir jag så sugen på att jobba med er på Valerie 😀. Vilket härligt gäng👍💕 Mia

  1. Eller hur Mia, väl medveten om vilken härlig arbetsplats jag har.

 4. Vilken ljuvligt vacker brudklänning Sophia! Älskar ju era kläder.

  1. Eller hur! Jag vet att jag har tur 😉

   1. Sophia

    Haha kom på fel ställe detta svar! Skulle ju stå TACK Lajsa! Den är jättefin och är så glad för den <3

 5. Jättekul att läsa detta inlägg! Fint och roligt:)

  1. Tack Åsa! Kul att du gillade det 🙂

 6. Jättefin taklampa, vart kommer den ifrån?

  1. Hej Lena! Oh det vet jag faktiskt inte! Det är på övervåningen av Ersta terrass, så gå dit och käka lunch en dag så kan du passa på att fråga! 🙂 eller ring och fråga.. ha en fin kväll!