About last night

Gårdagskvällens jag på Mama de luxe gala! det blev ju jumpsuiten som röstades fram och jag kände mig så fin och bekväm i den, tack för all hjälp med klädval och pepp, ni är för gulliga.  Foto: Eeero

Jumpsuit-Valerie // Skor-Celine // Väska-YSL

Hej vänner,

Nu liggen jumpsuiten uppe i webshopen, ni är ju så många som frågat så vi fixade detta på ett kick! Kul att ni gillar. Vet att den kanske är lite pricey men jag vill då tipsa er om att om ni signar upp på vårt nyhetsbrev får 15% på ett köp. Blir ju ett lite bättre pris då.

Amen, vilken kväll vi hade igår!

Härligt med all ”mama power” av coola kvinnor som jag fick äran att vara en del av. På en och samma plats och under en kväll delade vi med oss av alla våra erfarenheter och hyllade och peppade varandra på ett osjälviskt och fantastiskt sätt som jag hoppas att vi kan göra varje dag.

Satt med ett gäng fantastiska kvinnor och hela stället bubblade av starka kvinnor. Till bordet hade jag Anna Kinberg Batra och Petra Marklund ( Ni vet, September) och runt mig en massa andra härliga starka kvinnor med olika bakgrund och erfarenheter. Influencers, politiker, artister och skådespelerskor och tv stjärnor. Det var som alltid en kväll med mycket känslor och fina priser till mammor som gör skillnad, här är alla tjejer som vann pris.

Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Åsa Schölander

  Supersnygg👌😘
  Så snygg outfit🌟

 2. Visst är den snygg, men närmare 5000 kr?? Polyester, elastan, väldigt vardagligt material. Hur motiverar ni priset?

  1. Valerie Aflalo

   Hej Maja, jag förstår, tycker själv att den är dyr men tyget och produktionen är tillverkat i Europa på en liten fabrik där alla har normala liv. Jag bryr mig mycket om min produktion och de människor som jobbar i de olika fabrikerna. Det har på något sätt blivit så att kläder inte ska kosta något pga att det finns större aktörer som inte har samma moraliska tänk där. Men jag tror på att bry sig om både naturen och människorna bakom och då blir det dyrare. Inte att vi ska tjäna mer på just den jackan eller så.
   Hoppas du förstår bättre varför nu.