Något jag verkligen gillar…

Förutom vårt underbara kök och den fina fredagsbuketten som just nu står på köksön är känslan som gårdagskvällen gav mig.

Hej fredag!

Bästa dagen den här veckan som jag dessutom spenderat hemma i nya huset med en foto/jobb hemma och lunch på favoritstället här i Enskede, Matalteljen. Så härligt och vilken milstolpe att äntligen få ta den där lunchen med min vän Ulrica som redan bor här. Ulrica fotar i bland sk outfitbilder till mig och är också en fin vän, så idag bjöd jag ut henne på en liten date här. Mer bilder från det kommer snart!

Finaste ”powermamas” och mitt grymma bords sällskap Jessica Almenäs, Elin Almedar och så jag då:)

I går kväll var jag på middag med ett grymt härligt gäng tjejer, Stylein och Max Factor hade bjudit in på mysiga Hotel Diplomat som verkligen är en favorit. Skulle vara mysigt att sova över någon gång och göra en sk staycation..mmm.

Elin som driver varumärket Stylein visade delar av sin fina kollektion och det är bara så himla härligt att vi båda kan hjälpa till och stötta varandra. Att vi jobbar med exakt samma sak och att vi också har blivit vänner. Många tänker säkert att vi borde vara konkurrenter när det är en stenhård konkurrens där ute på marknaden i dag. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag önskar henne all framgång och jag är säker på att hon tänker detsamma om mig.

Härligt när kvinnor i stället för att se varandra som hot vågar visa att det faktiskt finns plats för många att vara framgångsrika och att det finns en plats för alla. Vi är ta mig tusan starkare tillsammans!!

Bara lite girlpower tankar här idag.

Kram från mig och ha nu en grym fredag tjejer!! Glöm inte att sprida ”good vibes” för det kommer tillbaka i ÄNNU mer ”good vibes”, jag lovar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Valerie, Jag håller verkligen med! Alltid bättre att hjälpa än att stjälpa i alla lägen och jag älskar hur vi peppar, stöttar och finns för varandra. Good vibes only!

  2. Finaste lampan! Vad hitttar jag den? (Den lilla runda)

    1. Valerie Aflalo

      Den är köpt på Länna möbler 🙂