Helg runt hörnet…

Hej på er!

Bild från i somras när jag och mina tjejer plåtades för Polarn & Pyret.

Här håller jag på och preppar inför fotografering med min fina vän Ulrica idag, perfekt en dag som denna när det är klart och fint ute.

Ja och snart är det helg! Tjejerna tycker det att så tråkigt att vi håller på och packar upp och kommer i ordning så vi pratar lite om att pausa det en stund och åka till något kul lekland. Eller så ska vi kanske åka och klättra! Vi har tidigare  varit på Andy’s lekland i Sickla, Leo’s lekland i Kungens Kurva och Lek och Bus i Danderyd. Är det någon som har något annat bra tips i Stockholmsområdet?  Tar tacksamt emot!

Nä nu är det bäst att jag sätter fart här! Jag tittar in lite senare igen.

Ha en fin dag nu 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Bounce i Kungens kurva 🙂

  2. Har ni testat Jumpyard i Järfälla?
    Massa studsmattor samt olika aktiviteter för barn och vuxna i olika åldrar :-)Värt ett besök!
    // Tessan