Frågor & svar del 1

Hallå där goingar,

Tänkte att jag skulle sätta i gång och svara på alla frågor som ni har ställt. Så många frågor men så kul att ni vill veta en massa och är engagerade. Gilla på det! Ok, ska försöka svara så gott det går och saknar ni något är det bara att skriva till mig.

Hej,
Är lite nyfiken på ert husbygge 🙂
hur kommer ni göra för att få till de putsade väggarna?
vad kommer ni ha för färg bakom ert Ballingslöv kök?

Vi kom hem en dag när byggarna höll på att putsa väggarna och blev överförtjusta i den ruffa känslan. Så snyggt! Vad man gör är att behålla putsen och sen för att bibehålla färgen så lackar man den med en matt lack. Vi har målat med Alcros Krita bakom köket och valde mellan den och en mörkare. Den ljusa blev bättre till fönsterna och rummet.

Jag tycker du har så himla fin hud, du ser sprudlande ung och naturlig ut! Jag skulle vilja vet om du gjort någon filler behandling eller liknade? Går själv i dessa tankar och skulle vilja ha tips på bra personer som behandlare. Det är en djungel där ute och jag letar efter ett tips på någon som gör ”naturliga” resultat med kinder och hud.
Med vänlig hälsning, Elin

Tack!! Känner mig inte alltid så men jag har alltid haft en bra hud i grunden. Började med riktigt bra produkter redan som 20- åring och har nu alltid djupverkande krämer dagligen. Jag gillar Akademiklinikens hudvårds produkter som gör skillnad från djupet. Jag gör inga fillers men har testat detta i mitt liv och tycket att det blev sådär. Har mao inget annat än min naturliga look och vet att man kan få en bra hud utan fillers. 

Hej! Jag älskar din design och har ett fåtal plagg, skulle gärna ha mycket fler. Men det är väldigt svårt att få tag på om man inte bor i Stockholm. Är det ett medvetet val att göra märket lite svår tillgängligt?

Nej, jag önskar att fler kunde köpa in men det är ont om butiker på mindre orter. Lägger just nu all min kraft på vår webshop som snart kommer innehålla många fler av våra produkter. Kolla in den 🙂 Valerie-stockholm.com

Vart träffade du din man?

Genom en gemensam vän.

Vad arb din man med?

Han är chef på ett It bolag.

Ser du på dig själv som en kändis?

Haha, nej faktiskt inte!! Har alltid varit väldigt ödmjuk mot det där. Ena dagen är man ”inne” och nästa ”ute” Inget som går att förlita sig på, godtyckligt och föränderligt;)

I vilken av dina döttrar ser du mest av dig själv?

Oj, svårt. Bianca har mitt driv och kreativa förmåga. Leonie är busig och glad! Nicoletta vill bli bloggare så ja, lite i alla:)

Vilka tips o råd vill du att dina döttrar ska ta med sig i livet?

Också svårt men mitt absolut största motto i livet är att alltid vara ödmjuk och behandla alla så som man själv vill bli behandlad. Det kommer man långt på. Att känna att man duger som man är känns viktigt för mig i all hets. Att det finns plats och utrymme för många att vara bra och sen att ge. Ge, ge, ge men med integritet. Säkert massor mer!!

Var handlar du helst inredning?

Svårt men älskar Asplunds i Stockholm.

Sist men inte minst måste jag säga att du är lika vacker nu om inte vackrare än när du var fröken Sverige. Verkar även ha båda fötterna på jorden. Lycka till i nya huset o hoppas vi du vill dela med dig av bilder därifrån!!

Kram Anette i Lidköping

Tack tack snälla alla ni som tittar in här!

Fortsättning följer.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Fint:)
  Jag undrar vad ni valt för matbord till huset? Tycker mig skymtat ett i marmor..? Letar febrilt själv men tycker det är så svårt!
  Tack för fin blogg!

  1. Valerie Aflalo

   Ja, det är ett matbord som heter Bermuda och finns hos Asplund i Stockholm:)

   1. Tack! Tittat på det förut. Supersnygga! Dick inte sett med marmortopp vilket var👌🏽

 2. Hej!

  Var kommer ditt fina halsband ifrån?

  Linda