Mitt jobb är min passion!

  Jag minns det i alla fall som i går, säsongens höjdpunkt och helt klart även höjdpunkten i mitt jobb som designer!

 Jag och Pamela vår stylist in action precis innan visning!

Godmorgon vänner,

Vaknade kl 05.30 och kunde verkligen inte somna om. Låg och tänkte på allt och ingenting och kände hur jag stressade upp mig. Tänker ganska ofta på att ni som läser här såklart inte vet exakt allt om mig men att även jag oroar mig för vissa saker och känner mig otillräcklig ibland. På sistone har det varit ganska mycket av den varan just det där med oro.

Oro för att huset ska bli klart, oro att vi inte ska kunna göra allt klart, oro för vissa relationer i min närhet, ja mycket oro helt enkelt. Vissa saker kan jag inte berätta här pga av de inblandade och jag vill inte göra saken värre men ja allt är inte alltid så enkelt som det ser ut.

Men nog om det. Eller kanske snarare, återkommer till det.

Team Valerie, dvs jag och alla tjejerna på kontoret, planerar nu nästa säsong för fullt och även då om vi ska göra visning eller inte. Just nu lutar det åt något litet och mer intimt vilket känns så mycket trevligare än stort och opersonligt. Mitt jobb är ju i allra högsta grad personligt för mig och jag vill visa uppskattning till dom som ger runt mig.

Men.

Visningar är ju också roligt och vi lever på dom länge här. Ungefär som när vi hade vår visning i augusti som ju blev jätte lyckad!

 Jag var också lite speciellt nöjd med att vi kunde ge alla som kom denna goda eko dryck, Charitea, som förutom att vara riktigt god och nyttig även ger en del av varje flaska till välgörande ändamål i de länder där odlingarna finns. Man köper dom bla på Urban Deli här i Stockholm om du vill prova:)

  Det var en lite mindre runway i är men så fint uppe på Grand Hotell.

Alltid bakom scen med ett rusande hjärta…. 

Girls, girls, girls och girls…

Vi ses lite senare vänner. Här ska det jobbas i full fart hela dagen och i kväll är det middag med ett gäng fantastiska tjejer på hotell Diplomat. Riktiga entreprenörer, kvinnor och tjejer som inspirerar mig. Häng med på insta-stories vet jag.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Tack för att du delar med dig av dina tankar, skulle gärna läsa mer om hur du tacklar motgångar i livet. I mina ögon är du en så positiv och inspirerande person, så just därför. Kram!