Mitt bästa presenttips!

-I samarbete med Eat Sweden-

Hej mina vänner,

En av mina absolut duktigaste vänner Anna Benson, som är en av dom där eldsjälarna som dragit in miljoner till cancerforskning som jag beundrar å det djupaste. Anna är dessutom är världens entreprenör och så duktig på att komma på nya koncept, varav ett av dom är Eat Sweden.

Vet ni vad Eat Sweden är?

Jo, världens bästa present och bok ( varför inte till någon som redan har allt;) som innehåller 12 av de absolut bästa restaurangerna eller spa:n i Stockholm, Göteborg och Malmö. Finns även en Eat Sweden Vego:) Om du visar upp den här lilla boken så får du en varmrätt helt gratis när ni går två, så himla bra. Boken gäller mellan 1a nov till 31a dec nästa år så lång tid att njuta på och boken säljer slut varje år! Så glad att jag la vantarna på en av dom.

Tänker att detta kommer att göra att Johan och jag planerar in massor av mysiga restaurang och spa besök som man liksom aldrig gör annars. Om du inte har bestämt dig ännu för farsdagpresent eller julklapp så är detta ett riktgt bra tips.

 Ingen blir ledsen för 12 middagar eller 12 spa-upplevelser haha..

Om man beställer online på någon av sidorna www.eatsweden.se eller www.spasweden.se boken kostar 395 kr men anger du koden Valerie så får du 50 kr rabatt!

Kram från mig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Tack för BRA tips! / En som är ute i sista minuten 😉