Klänningen med stort K

  Hejsan hoppsan lördag!

Så skönt med lördag eller hur vänner??!! Vaknade först av alla och tänkte smyga ner till köket och göra american pancakes. Såg ett recept som jag vill testa:)

I helgen ska ni såklart också få se mer av huset, har längtat hela veckan efter att få vara lite hemma och bara fixa. Vi ska fortsätta att komma i ordning och packa in allt i rätt skåp. Men så måste vi också köpa lite fler skåp för att kunna packa upp i något, ja ni fattar….

Men innan det så vill jag bara visa er en av mina favoriter, Debbie long dress, som är gjord i ett jerseymaterial med metallic skimmer. Tycker att just detta material är fantastiskt att göra plagg i för att det passar så många och så många olika kroppar. För mig är det lika viktigt som att plagget är snyggt att det är skönt och inte sitter åt för mycket, då känner jag mig bekväm.

Bäst att sätta igång här, ha en fin lördag nu!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Wow vilken fin långklänning!! 😍

  2. Åsa Schölander

    Läcker klänning👌✨