Blue sky blue…

 -I annonssamarbete med Kappahl-

 Hej vänner,

Hoppas allt fint idag, här är det toppen faktiskt.

Ni som följer mig här har ju säkert förstått att jag älskar mode och kläder i det oändliga. Så länge som jag kan minnas och faktiskt ända sen jag kunde gå har jag älskat klänningar. Mina första minnen är med just klänningar. Mormors vind med alla fantastiska kreationer, kartonger med gömda skatter. Vet med säkerhet att det var just där mitt klädintresse tog fart.

I mitt eget varumärke Valerie så älskar jag att jobba med print och chiffonger men måste alltid begränsa mig till ett par stycken pga av alla kvantiteter som måste köpas in. Just därför så tycker jag det är lite extra kul att jag nu tillsammans med KappAhl får styla mina favoriter ur deras höstkollektion.

Den här klänningen med asymetriska snitt är från deras Sustainable Limited edition. Tycker att detta mindattsblå printet som är inspirerat av vintergatans mystik är superfint och kan faktiskt se det året om både på stranden och på jobbet. Gillar att ha klänningen bara som den är eller tillsammans med en tröja från Valerie.

  

  

Det finns även andra fina plagg i deras kollektion som tex den här blusen, gillar verkligen detaljen på ärmen. Snygg färg också som passar perfekt med röda läppar:)

Just nu har KappAhl 30% på hela sortimentet så missa inte det!

Önskar dig en fin dag nu

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *