Vad gör man åt allt det grå??

 

 Vill liksom inte acceptera att det ska vara höst men nu när tom vintern ligger runt hörnet så får man väl ge efter. Hade faktiskt strumpbyxor på under men jag fastnade i en sak här på jobbet så dom är historia.

Lite röda läppar kan liva upp vilken grå torsdag i november som helst. 

 Så mörkt det är idag! Sitter här i Valeries showroom, tänder lite ljus och lyssnar på mysig musik men det är som att inget hjälper mot allt det grå där ute. Vi skissar och jobbar med kollektion och njuter av att låta kreativiteten flöda. Hoppades på att ett rött läppstift skulle göra susen och det gjorde faktiskt dagen lite ljusare och gladare. Haha.

Ska snart hoppa in i bilen för att åka och spana på en heltäckningsmatta till min WIC, känner att det kommer att bli supermysigt med den. Tänker mig en mjuk fluffig i en ljusgrå färg och på den en snygg dagbädd. Rena drömmen.

Dagens outfit kommer från Valerie och tyget är helt fantastiskt snyggt tycker jag med snygg struktur:)

Ses sen,

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Charlotte

    Vad Kostar den fina och lyxiga blusen? 🙂