Godmorgon!

 

 Lunch ute i det fina lilla orangeriet på Djurgårdsbrunn en solig första november!  

Åh vilken mysig morgon vi har haft!

Barnen smög in till oss tidigt på morgonen och kröp ner bredvid oss med sina gosiga små kroppar och ville ligga nära. Älskar dessa stunder när man får ha dom still intill sig. Händer inte lika ofta numera när det är så mycket spring i deras kroppar.

I går var jag på en mysig lunch för att fira min vän Mollys samarbete med smyckesmärket Safira. Hon har tillsammans med dom tagit fram en egen serie med fina tunna armband, halsband och ringar som är jättefina och väldigt mycket Molly. Fick även välja några favoriter så det blev en ring med en sten på och ett armband, stenarna ser verkligen riktiga ut men är zirkoner.

Vi ses igen lite senare, nu ska det skissas kollektion för fulla muggar 🙂

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *