Godmorgon lördag & nya luggen!

Godmorgon!!

Hoppas du sovit gott. Vi sover som stockar i huset hela natten allihop, förutom i går natt när larmet gick och vi alla flög ur sängarna. Är inte van vi det där med larm sen alla år i lägenhet. Lyckligtvis var det falskt alarm men ändå. Lite läskigt när det händer kl 0400.

Vi har precis vaknat här, första helgen i nya huset och har legat kvar och myst en lång stund med lilla Leonie som tassade in vid kl 7. Ser så fram emot att gå ner till köket hela familjen, laga en stor frukost! Idag väntar massor av uppackning, vi har tusen lådor här och sen en liten sväng in till Åhlens för att prata om mina kläder som vi säljer där och bli stylad i håret på scen av Antonio som är min frisör. Han släpper en egen hårserie som jag tycker att du ska spana in.

Vad gillar ni luggen? gillar att förändra ibland:) Bilen är från igår när jag fick håret fixat, så kul att få proffshjälp ibland. Blusen från den här höstkollektionen om du undrar.

Ses igen lite senare och har du vägarna förbi Åhlens kl 12 så är jag där.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Så fin blus, måste kolla in din sida direkt. Jättesnyggt med lugg, funderar själv på att klippa lugg. Lycka till i huset, förstår er känsla! ha en fin lördag! Med vänlig hälsning, Eva

 2. Halloweentider nu så kom ihåg ladda upp med godis. 🙂 Det glömde vi första året vi bodde i hus, då vi bodde i lägenhet kom aldrig nån men nu i hus är det annat. 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Ahh bra tips:) tack

 3. Wow vilken bild på dig😍 Så fin.. får man fråga vad du använder för foundation?

  1. Valerie Aflalo

   Tack! Det varierar, den här var från PUR om jag minns rätt:)

  2. Valerie Aflalo

   Men använder även från Mac