En liten paus

–  I annonssamarbete med Risifrutti  –

Hej på er,

Hoppas allt bra med dig! Såå skönt att det äntligen är helg! Den här helgen ska vi bara fixa i huset och njuta av att äntligen vara inflyttade. Så peppad.

Ni som följer mig här har säkert sett att jag hela dagarna springer runt på massor av olika ställen och ni är säkert många som undrar hur jag gör för att få tiden att räcka till. Haha. Får jag verkligen det?;) Älskar ju allt jag gör och skulle inte vilja ändra på något. Men det krävs ju självklart en hel del energi för att orka med! Därför vill ja tipsa er om mitt bästa sätt att få energi och känna att dagen blir den bästa, ett stadigt mellanmål! Risifrutti har precis lanserat en ny variant utan tillsatt socker,  den är sötad med växten stevia som innehåller svensk mjölk ris, grädde, frukt och bär. Så bra med ett mellanmål som är lite mer stadigt med naturliga ingredienser.

Mitt bästa tips är alltså: Missa inte mellanmålen! Jag brukar tex plocka med mig en Risifrutti och en banan på vägen så att jag vet att jag inte blir hungrig mellan varven. Då håller jag kreativiteten uppe och är den idé spruta som jag älskar att vara. Jag har märkt att om jag inte ser till att få i mig minst två mellanmål per dag så sjunker energinivån och också mitt humör. Gärna en gång runt kl 10 och sen vid 16-tiden behöver jag fylla på med energi. Tänker ju ofta att jag vill ställa mig och göra en smoothie eller en frukttallrik men det finns det ju inte alltid tiden till i en fartfylld vardag, så därför är det så bra med goda on-the-go mellanmål, den nya versionen kommer i två smaker, Jordgubb och Hallon/Passion.

Häromdagen så pratade jag lite om hösttrötthet här på bloggen och ett sätt att undvika dom är ju faktiskt att vara noga med vad man får i sig. Glömmer lätt bort själv detta själv men mitt bästa tips är att sätta alarmet i klockan då missar i alla fall inte jag mina mellanmål.

Dagens vardagstips från mig!

Önskar er alla en fantastisk och höstig helg med massor av mys. Här ska det firas Halloween, drickas bubbel (fira inflytt) och bara vara hemma.

Stor kram


Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *