Sneak peek i vårt kök

Det blir ju som sagt lite snabba mobilpics här innan vi hunnit installera oss lite bättre. Men åhh vad vi njöt i går kväll av vårt nya kök! Dukade upp med ost och vin, tände ljus och myste tillsammans. Lovar att berätta om alla detaljer så snart jag hinner men köket köpte vi från Ballingslöv, ni är många som frågar. Så underbart fint det blev.

Hej hej fredag,

Hur mår ni kära vänner? Här är det kanon och jag kunde faktiskt inte må bättre. Det är fredag, helgen väntar och har en fullspäckad dag med massor av kul här på jobbet. Jobbar ju just nu med kollektion vilket är det roligaste jag vet. Känns fantastiskt med alla tyger och prints inför nästa höst.

Senare i eftermiddag mellan kl 16.30- 17.30 ska jag förbi Åhlens igen och bli stylad på scen ( vid entren om du vill titta förbi) av min frisör Antonio, prata kläder och fredagspeppa:)

Hoppas vi ses i eftermiddag på Åhlens annars ses vi här lite senare.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Så fint! Förstår verkligen att du är nöjd. 🙂

 2. Jättefint! Ett perfekt kök till ert hus! Vi valde också ett kök från Ballingslöv när vi gjorde nytt kök för snart 2 år sedan. Riktigt bra kvalitet faktiskt! Ett litet tips: vi ville ha insatser i trä (känns lyxigare än vita plast) till lådorna och jag tyckte att över 1000:-/insats var lite väl mycket så vi köpte dem istället på Ikea och de passar perfekt! 40 cm o 60 cm breda lådor. Och de kostade runt 150:-/st! En vännina till mig köpte lika trä insatser som hon lämnade in till en lackeringsfirma där de fixade samma färg på insatsen som på luckan- det ser så otroligt lyxigt ut! Ser med spänning fram emot att få se mer av ert hus! Trevlig helg!

 3. Så fint det ble!! Badet også forresten. Gleder meg til å se resten. Skal renovere et hus selv snart, så det er veldig kjekt med litt inspirasjon!

 4. Marianne

  Så fint, Valerie!
  Blir nyfiken på de hängande lampgloberna. var hittar jag dem?

 5. AMAZING! Sååå galet snyggt! vart kommer er bänkskiva ifrån?
  Önskar dig en FAB helg i nya huset!

  1. Valerie Aflalo

   Tack tack, den är från Dekton och heter Keyla

 6. Såååå fint! Vart är lamporna ifrån? M

  1. Valerie Aflalo

   Köpte från Länna möbler, skrev på bloggen men minns inte märket just nu. Kolla där:)

 7. Åsa Schölander

  Snyggt👌