Början på ett badrum..

//Badkar-Bathlife// Blandare- Dornbracht // Golv- Återkommer där;) // Stenskiva bakom badkar- Dekton Aura//

Det blir en del mobilpics här nu men vi är mitt i flyttkaos och kanske den mest hektiska tiden i mitt liv så blir det var som hinns med. Men oj vad vi är glada!!

Hej mina rara fina läsare:)

Vilken dag det var i går…har nog aldrig sprungit runt så mycket. Vi som ju första natten i huset till igår och ni vet hur det är när man flyttar in. Megakaos överallt.

 Tack också söta rara ni för alla härliga kommentarer på insta också, det värmer i hjärtat ska ni veta. Det här huset är ju en så stor del av oss och allt som vi kämpat med så länge.

Hade hela dagen fullbokad med sample sale här på kontoret och sen en frukost för Akademikliniken för att åka vidare till Åhlens och vara med på ett stylingevent där med min frisör Antonio Axu för att sen åka till min kompis Alexias Halloweenmiddag…. En riktigt fullspäckad dag mao. Hoppar in i bilen för att köra stora tjejen till skolan i världens ösregn med mängder av bilar på gatorna. Jisses vad det regnade i går, preciiis hela dagen också. Glömmer min plånbok hemma och kan därför inte parkera, så jag fick gå i ösregn/blåst/kaos från Kungsholmen. Haha. Kände att jag lever i alla fall:)

Den här dagen började i alla fall bra, min älskade J han få undan en hel del kartonger i går när han var hemma med småtjejerna som var sjuka. Så glädjen att kunna bada barnen i nya badkaret och få äta en pizzamiddag på kvällen är svår att beskriva.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer

 1. Superfint badrum! Vartifrån kommer den snygga badkarsblandaren? Ska själv renovera och har problem att hitta en snygg väggfäst blandare…

  1. Valerie Aflalo

   Ja, vi blev så nöjda. Den kommer från Dornbracht:)

 2. Wow!!! Vad fint!! Så kul att följa er husresa! Ser framemot nästa inlägg ☺️

 3. Kristina

  Hej! Väldigt fint badkar, var har du hittat det?

  1. Valerie Aflalo

   Tack! Tror det hette Bathlife;)

 4. Åh pizzamiddagen i nya huset….lite rörande på nåt vis. Hur härligt?!

  1. Valerie Aflalo

   Ja men det är något visst med den. Det är blandade känslor av yrsel och glädje😉

 5. Wow,vilket fint badrum!!
  Längtar efter att få se fler bilder från erat hus.

 6. Hej! Alltså blandaren!! Är mitt uppe i badrumsrenovering och måste ha tag i en svart badkarsblandare! Denna är perfektion men hittar inte på deras hemsida, har du möjligen en länk! Utlovar typ evig tacksamhet i utbyte!

  1. Valerie Aflalo

   Haha fattar så snygga håller med;) köpte från Dornbrach lycka till med allt!