Fixa brynen

-I annonssamarbete med Veet-
Hej hej,
Hoppas allt fint idag! Jag älskar att ha välformade bryn, tycker att det gör hela ansiktet!
Tänkte att jag skulle visa hur man snabbt och enkelt man fixar brynen med Veets nya Beauty Styler, Pink Edition. Man kan även använda den till armhålor och bikinilinje men min favorit är ändå brynen.
Efter att ha tvättat ansiktet så plockar jag bort de tjockaste stråna med en pincett, gillar att vara osminkad när jag gör det så att jag kan se bra. Efter det så använder jag Beauty Stylern för att få bort alla småhår som finns runt omkring. Man har massor av småhår både runt och mellan brynen som jag aldrig tycker att jag får bort med en pincett eller inte kan se för den delen!
När jag är färdig så använder jag en concealer penna för att göra huden slät och fin. Därefter fyller jag i brynen med en penna eller skugga i en mellanbrun färg. Jag gillar ganska markerade bryn fast inte tungt ifyllt utan mer står för strå. Haha, ser så seriös ut när jag gör detta, mina barn tycker att jag ser så rolig ut när jag sminkar mig.
Färdig, nu har brynen fått en naturlig och fin form och lagom mycket färg. Här kan du köpa den!
Lycka till nu,
Kram Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. patricia

    älskar din frisyr, har samma längd men får inte till lockarna, hur gör du?

    1. Valerie Aflalo

      Tack! Brukar locka till det men låta topparna vara raka:)